ΝΕΑ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει γενέθλια!

Γράφει η Ελισσάβετ Παπακωνσταντίνου

Νίκος Οικονομοπουλος.

Ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής με ήθος και προσωπικότητα που, απο τα μέσα του 2000, μας χαρίζει επιτυχίες. Ξεκίνησε μόνος του να κυνηγάει την μεγάλη του αγάπη, που ήταν το τραγούδι, και κατάφερε να είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες της γενιάς του.

Είναι ένας άνθρωπος κλειστός και μοναχικός, αλλά παράλληλα πολύ ευαίσθητος, που με κάθε ευκαιρία βοηθάει και στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα το 1984 στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Κάτω Αχαΐα.

Από μικρός ήξερε και έλεγε στην οικογένεια του ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής, όταν μεγαλώσει. Ξεκίνησε να τραγουδάει το 2000 σε διαφορά μαγαζιά της Πελοποννήσου, δημιουργώντας, μάλιστα, και το δικό του συγκρότημα, τους “Out Of Control”.

Το 2006, ίσως, πήρε την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του, που τον καθόρισε. Γιατί όπως έχει πει και ίδιος, σε ένα από τα τραγούδια του, «Για κάποιο λόγο γίναν όλα»… Δήλωσε συμμετοχή, λοιπόν, στο Dream Show 2, έναν μουσικό διαγωνισμό, στον οποίο κέρδισε την πρώτη θέση αλλά, φυσικά, και την αγάπη του κοινού.

Ένα χρόνο μετά, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Πρώτη αγάπη” , που συμπεριλάμβανε κάποιες από τις διαχρονικές του επιτυχίες, που τραγουδάμε μέχρι σήμερα, όπως το “Κοίτα να μαθαίνεις”, το “Δεν είσαι εντάξει” και το “Όλα για σένα”.

Ύστερα απο την απήχηση που είχε στο κόσμο, σε συνδυασμό με το πάθος του και την αγάπη του για το τραγούδι, ο δρόμος της επιτυχίας άνοιξε για τον αγαπημένο μας τραγουδιστή, με τα άλμπουμ και τα τραγούδια να κυκλοφορούν το ένα μετά το άλλο.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες του χώρου, οι οποίοι όλοι μιλάνε για εκείνον με τα ομορφότερα λόγια, όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Φώντας Θεοδώρου, ο Χρήστος Δάντης και πολλοί άλλοι.

Με δέκα δίσκους στην μουσική του καριέρα, με τραγούδια που γίνονται αμέσως hit και με χιλιάδες θαυμαστές, όλων των ηλικιών, που τον ακολουθούν στις συναυλίες του, εντός και εκτός Ελλάδας, ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει κερδίσει την «Πρώτη Θέση» στην καρδιά όλων μας.

Ακούμε 5 από τις επιτυχίες του

1) ΠΑΛΙ ΓΥΡΙΣΑ

2) ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

3) ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

4) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

5) ΟΔΟΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ