ΝΕΑ

Ζόζεφιν "Δεν με νοιάζει να πάω διακοπές, θέλω να δουλέψω"

Η Ζόζεφιν με αφορμή το καινούργιο της τραγούδι "Μπερδέματα", βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι" μίλησε για την μουσική της πορεία αλλά και ερμήνευσε παρέα με την μπάντα της εκπομπής "Alcatrash" πολλές από τις επιτυχίες της.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε, τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει εδώ και 11 χρόνια, που έχει ξεκινήσει στο χώρο της μουσικής. "Από μικρή έβαζα στόχους. Το οραματιζόμουν όλο αυτό και σιγά- σιγά έγινε. Τραγουδάω περίπου 11 χρόνια και μου πήρε χρόνο μέχρι να βρω την ταυτότητα μου και αυτό που θέλω να κάνω. Δουλέυω πάρα πολύ, το ψάχνω πάρα πολύ, πάω στο στούντιο για ώρες γράφω. Όταν ξεκινάς με βάσεις και χτίζεις, δεν μπορείς να πας πίσω,πας μόνο μπροστά."

Η Ζόζεφιν μας έχει αποδείξει ότι είναι ασταμάτητη και δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει, αφού τώρα την απολαμβάνουμε στο Posidonio, μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, αλλά η περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει.

"Δεν με νοιάζει να κάνω διακοπές αυτήν την στιγμή. Θέλω να δουλέψω τώρα που γίνεται. Είμαι okay να πάω δύο-τρείς ώρες στην παραλία, αν έχω χρόνο. Δεν με πειράζει θα πάω στην θάλασσα όταν μεγαλώσω."

Δείτη ολη την συνένετυξη: