ΝΕΑ

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Μάστορα για την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Λίγο πριν την συναυλία τους, στο Θέατρο Πέτρας οι Μέλισσες παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Ο Χρήστος Μάστρορας μίλησε για όλα, τόσο για τα επαγγλεματικά σχέδια του group του, αλλά και για την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία βρέθηκε εκείνη την ημέρα στην συναυλία για να στηρίξει τον σύντροφό της.

Ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι περισσότεροι καλλιτέχνες δεν μιλούν για τις σχέσεις τους για να μην το ματιάσουν. Δεν θέλω να το ματιάσω»

Σε συνέχεια της συνέντευξης, ερωτώμενος για την φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά, που ειχε ανεβάσει σε story στο Instagram του, πριν λίγες ημέρες ο τραγουδιστής, ανακοίνωσε την συνεργασία των δύο αυτών καλλιτεχνών αλλά και την τιμή που αισθάνεται γι' αυτήν.

Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε επόμενη Eurovision απάντησαν:

«Με την κατακραυγή που τρώνε οι καλλιτέχνες όταν γυρίζουν από την Eurovision, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε, αλλά γουστάρουμε Eurovision για να είμαστε κι εμείς από αυτούς που κράζουν. Ούτε καν. Δεν το συζητώ. Να το πω ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα για τον πιτσιρικά που έχει φανταστική φωνή. Πολύ καλός καλλιτέχνης και κανονικά θα έπρεπε να τον υποδεχτούμε πίσω με μία αγκαλιά κι όχι τόσο αρνητικά»