ΝΕΑ

Ακούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια του Αντώνη Ρέμου!

Χρόνια Πολλά Αντώνη Ρέμο!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Αντώνης Ρέμος είναι αδιαμφησβήτητα ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της χώρας μας. Εκείνος γεννήθηκε στην Γερμανία και έμεινε μέχρι την ηλικία των 10, όταν οι γονείς του επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη, και πιο συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να τον γνωρίσαμε όταν ακόμη πολύ νέος, 17 ετών για την ακρίβεια, όταν τραγουδούσε σε μια γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Τη πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως τραγουδιστής έκανε το 1992 στο 31ο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Στην Αθήνα την πρώτη του εμφάνιση έκανε το 1995 στο "Διογένης Palace", μαζί με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Στέφανο Κορκολή και Μάριο Τόκα, όπου και ο κόσμος ξεκίνησε να μαγέυεται όλο και πιο πολύ με τη φωνή του.

Το 1996 υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ του με τίτλο "Αντώνης Ρέμος", ένας δίσκος που έγινε σε ένα χρόνο πλατινένιος πουλώντας πάνω από 90.000 αντίτυπα.

Το ταλέντο του και η μελωδική και φανταστικά μοναδική, φωνή του μας συντροφεύει στις χαρές και τις λύπες μας. Τα ξενύχτια αλλα και στις μεγαλύτερες καψούρες μας.

Σήμερα, ο μοναδικής Αντώνης Ρέμος έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, τα 5+1 αγαπημένας μας τραγούδια!

1) Τα Σάββατα

2) Μην Ξαναρθείς

3) Λένε

4) Βρέξε Ουρανέ Εγωισμό

5) Δύο Ψέμματα

6) Η νύχτα δυό κομμάτια