ΝΕΑ

Αυτό το ήξερες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνε!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σίγουρα ένα αγόρι που θα βλέπουμε για πάρα πολλά χρόνια ακόμη. Δεν είναι μόνο ένας από τους πιο ωραίους έλληνες αλλα και από τους πιο ταλαντούχους. Η φωνή του μαγευτική και τα τραγούδια του μας έχουν κάνει να κλάψουμε, να συγκινηθούμε αλλα και να χορέυουμε με τις ώρες. Το πως έγινε αυτός που έγινε όμως, είναι μια ιστορία από μόνη της και σίγουρα υπάρχουν πράγματα που ίσως δεν ξέραμε για εκείνον.

Σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, 10 Facts που ίσως να μην γνωρίζατε για εκείνον!

1) Είναι διάσημος από την γέννηση του και όχι για τον λόγο που φαντάζεσαι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί μετα αδέλφια του Παύλο και Κατερίνα είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985. Η είδηση της γέννησης του έγινε αμέσως γνωστή. Ήταν τα πρώτα παιδιά που είχαν γεννηθεί στη χώρα με εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν, μάλιστα, τρίδυμα. Φαντάζεστε ποσο σοκαρισμένη θα ήταν η ελληνική κοινωνία εκείνη την ημέρα.

konstantinos argiros

2) Στο “Fame Story” πήγε για…μια κοπέλα

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από το “Fame Story 3”, το 2004. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως ο μόνος λόγος που είχε μπει τότε στο παιχνίδι ήταν για να εντυπωσιάσει μια κοπέλα που του άρεσε. Να τονίσουμε πως τότε ο Αργυρός ήταν 19 ετών.

3) Η αγαπημένη του ταινία είναι το “Hachiko”

Η αγαπημένη ταινία του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι το “Hachiko”, και μπορούμε να πούμε πως είναι σοφή επιλογή. Είναι μια ταινία που αγάπησε ο κόσμος, αλλα κυρίως συγκινήθηκε και έκλαψε. Η ταινία δείχνει ένα σκυλάκι, το οποίο κάθε μέρα περίμενε το αφεντικό του (Richard Gere) στην στάση του τρένου να γυρίσει από την δουλειά. Μια μέρα το αφεντικό του έπαθε έμφραγμα και πέθανε την ώρα της δουλειάς. Από τότε ο Hachiko δεν έφυγε ποτέ από την στάση του τρένου καθώς περίμενε το αφεντικό του να γυρίσει πίσω. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

4) Είναι μακαρονάς…τι να κάνουμε;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δηλώσει πως το αγαπημένο του φαγητό στον κόσμο είναι το παστίτσιο της μητέρας. Και ο ίδιος ξέρει να μαγειρεύει μερικά φαγητά αλλα όπως λέει και ο ίδιος η σπεσιαλιτέ του είναι τα μακαρόνια με κιμά.

5) Είχε κλέψει μια φορά το αυτοκίνητο του πατέρα του

Σαν παιδί ήταν ήσυχος αλλα σύμφωνα με τον ίδιο η μεγαλύτερη σκανταλιά που είχε κάνει ως έφηβος ήταν ότι είχε κλέψει μια φορά το αυτοκίνητο του πατέρα του και φυσικά χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης. Ήταν ακόμη ανήλικος.

6) Το αγαπημένο του νησί είναι η Λευκάδα

Το αγαπημένο νησί του Αργυρού είναι χωρίς καμία αμφιβολία η Λευκάδα καθώς είναι το μέρος που κατάγεται. Μπορέι να μεγάλωσε στην Αθήνα όμως η καρδιά και το μυαλό του βρίσκονται στην Λευκάδα.

7) Έχει τελειώσει νοσηλευτική

Έχει σίγουρα κληρονομίσει το γονίδιο της μητέρας καθώς εκείνη είναι γιατρός. Συγκεκριμένα, η μητέρα του είναι παθολόγος στο ΙΚΑ, ενώ ο πατέρας του καθηγητής φυσικοχημείας.

8) Αγάπαει την άθληση και τα extreme sports

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το΄χει με τα θαλάσσια σπορ και του αρέσει πολυ το γυμναστήριο. Επίσης, είχε δηλώσει παλιότερα πως θα ήθελε πολύ να κάνει ελέυθερη πτώση.

9) Δεν είναι καθόλου νάρκισσος!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αδιαμφησβήτητα ένα πολύ ωραίος άνδρας. Αυτό όμως ποτέ δεν το χρησιμοποίησε ώστε να κερδίσει δουλειές. Ο τραγουδιστής δούλεψε σκληρά και με το απεριόριστο ταλέντο του κέρδισε το κοινό.

10) Στην εφηβεία ήταν σε συγκρότημα με τους φίλους του

Όλοι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν. Ο Αργυρός, στην εφηβεία ήταν ένας από τους “Blue Brothers”, ένα συγκρότημα που είχε δημιουργήσει μαζί με τους φίλους του. Μάλιστα, εκτελούσε και χρέη πιανίστα.