ΝΕΑ

Κατερίνα Στικούδη: ΜΙα πολυτάλαντη γυναίκα με αγάπη στη μουσική!

Χρόνια Πολλά Κατερίνα Στικούδη!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Την γνωρίσαμε από το χώρο της μουσικής, την αγαπήσαμε στην υποκριτική και πλέον μας μαγεύει σε ρόλο παρουσιάστριας. Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια γυναίκα που έχει περάσει από όλους τους κλάδους και μας έχει κάνει να την θαυμάσουμε σε κάθε ένα ξεχωριστά.

Ωστόσο, η Κατερίνα από μικρή ασχολήθηκε έντονα με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με την κολύμβηση, ενώ μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Μόλις τελειώσε το λυκείο, ένα μαθήματα στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων στο ΤΕΙ Λάρισας, μια ειδικότητα που δεν ολοκλήρωσε λόγω της ενασχόλησης της με το modeling που μόλις ξεκινούσε. Η ενασχόληση της με τον χώρο του θεάματος, ξεκίνησε το 2005, όταν ανακυρήχθηκε Μις Ελλάς στα Ελληνικά Καλλιστεία. Από τότε, την είδαμε να παίζει σε πολλές διάσημες σειρές της τηλεόρασης, μεταξύ άλλων: Η Πολυκατοικία, Ερωτας, Λόλα, Λατρεμένοι μου Γείτονες, Μ+Μ, Μίλα μου Βρώμικα.

Φυσικά, σε όσες σειρές και να έχει παίξει, ο μεγάλος της έρωτας είναι η μουσική. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα όνοματα της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου και ο Σταμάτης Γονίδης. Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και με την παρουσιάση. Έχει παρουσιάσει το "Dancing With The Stars", ενώ φέτος παρουσιάζει το "Just The 2 Of Us" που συμμετέχει η δική μας παραγωγός, Φελίσια Τσαλαπάτη.

Σήμερα, η Κατερίνα Στικούδη έχει γενέθλια και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια της.

1) Σενάριο

2) Ψηλά Τακούνια

3) Μ' ένα σου φιλί

4) Οξυγόνο feat. Naya

5) Μη