ΝΕΑ

Γιάννης Μπέζος: “Πρόπερσι κάποιος με είχε ‘πεθάνει’, έγραφε ότι ήμουν στο νοσοκομείο…”

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μία αποκαλυπτική συνεντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για όλη τη ζωή του.

Μεταξύ άλλων ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο του με τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη, με την οποία είναι μαζί εδώ και 40 χρόνια.

«Είμαστε μαζί με τη Ναταλία Τσαλίκη 40 περίπου χρόνια και άλλαξα, η Ναταλία με έφερε σε μια άλλη φιλοσοφία ζωής και αυτό είναι και το ζητούμενο. Όταν συνυπάρχεις με έναν άνθρωπο, το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορείς να αλλάξεις, η λογική ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει είναι άλλοθι για κάποιους. Αλλάζω σημαίνει να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και λίγο διαφορετικά, αυτό που έχεις μάθει ή αυτό στο οποίο έχεις συνηθίσει δεν είναι πάντα αποκαλυπτικό. Ένα μεγάλο μου στοίχημα, για το οποίο έκανα αγώνα, είναι να μάθω να ακούω τι θέλει να μου πει η Ναταλία κάθε φορά. Η χαρά μας με τη Ναταλία μπορεί να είναι στον τρόπο που τρώμε το μεσημέρι, που ξυπνάμε ή πίνουμε έναν καφέ, δεν είναι υποχρεωτικά όλα γύρω από την καριέρα. Στη δουλειά και στο θέατρο όλοι καλά είναι, το θέμα και το στοίχημα είναι πώς είσαι όταν φεύγεις από τη δουλειά», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε περισσότερα στο Glance.gr