ΝΕΑ

Νέα σειρά Podcast «Προσωπικά... εσύ!»

Κάθε άνθρωπος είναι μία ιστορία που έχει ζήσει πολλές ιστορίες. Ιστορίες με το δικό τους ενδιαφέρον και νόημα για τη ζωή. Όπως ένα βιβλίο, με πολλά κεφάλαια. Η Μαριάννα Δουκάκου στο «Προσωπικά…εσύ» αφηγείται προσωπικές ιστορίες για τις ανθρώπινες σχέσεις που μοιράζονται μαζί της. Με τις προσωπικές ιστορίες, επιδιώκουμε να ερχόμαστε πιο κοντά και να συνδεόμαστε ανθρώπινα και ουσιαστικά!

Κάποιες διαμορφώνουν την ζωή μας, κάποιες φορές, αν όχι τις περισσότερες, μας δείχνουν τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε ή θα αποφύγουμε. Το σίγουρο είναι ό,τι κάθε ιστορία είναι μοναδική κι έχει κάτι να μας δώσει! Και πάνω απ’όλα, να μας υπενθυμίζει ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και πρωταγωνιστές της δικής μας ζωής!

Στο πρώτο επεισόδιο «Πίσω από τη μάσκα» θα ακούσουμε την ιστορία της Φαίδρας. Όπως μας περιγράφει η Μαριάννα «Απόκριες, συνυφασμένες με γλέντι, μασκάρεμα, μεταμφίεση, χορό, τραγούδι…Κοινώς με ένα ξεφάντωμα και κέφι που όλοι αναζητούμε στη ζωή μας. Οι Απόκριες είναι η ευκαιρία για όλα αυτά και για να βάλουμε μια μάσκα που μπορεί να μας κάνει να κρύβουμε την πιο βαθιά μας σκέψη, την πιο τρελή μας φαντασίωση…έστω και για λίγες ώρες….Αυτή είναι η ιστορία της Φαίδρας.»

Ακούστε το επεισόδιο εδώ:

Και στο Spotify

Μία παραγωγή της MICSOUND Productions