ΝΕΑ

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα;

Χρόνια Πολλά Ελένη Φουρέιρα!

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να μην είχε την πιο ήσυχη και αθώα παιδική ηλικία, ωστόσο, η ίδια κατάφερε να ανταπεξέλθει, να εξελιχθεί και να γίνει η σταρ που όλοι λατρέυουμε.

Η Φουρέιρα γεννήθηκε στο Φιέρ της Αλβανίας, σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα, που τους ανάγκασε να μεταναστεύσουν στην Ελλάδα όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις 10 ετών.

Ακόμη και μεγάλωνε σε μια χώρα που βρισκόταν σε εμφύλιο πόλεμο, με τους ανθρώπους να γίνονται αναγκαστικά πιο σκληροί, η Ελένη, βρήκε το πιο φωτεινό μέσο να βιώσει την παιδικότητα της, με τη μουσική. Από παιδί ξεκίνησε να παίζει κιθάρα, ένα μουσικό όργανο που την έκανε να ανακαλύψει τον έρωτα της με τη μουσική.

Μετά το σχολείο σπούδασε σχέδιο μόδας, μια σχολή που δεν ολοκλήρωσε λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι.

Η πρώτη της επαγγελματική επαφή με τη μουσική και το τραγούδι ήταν με τις Mystique το 2007, ένα συγκρότημα που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό και μας έκανε να την αγαπήσουμε. Τελικά, το συγκρότημα διαλύθηκε το 2009 για άγνωστους λόγους.

Από τότε ξεκίνησε μια solo καριέρα που δεν φανταζόταν ότι θα κάνει, με τους θαυμαστές της να την ακολουθούν σε κάθε βήμα. Τα πρώτα βήματα στην παγκόσμια δισκογραφία έκανε με την συμμετοχή της στη Eurovision του 2018 με τη Κύπρο, όπου κατέκτησε τη 2η θέση. Φυσικά, η επιτυχία της ήταν τεράστια και ακόμα και σήμερα θεωρείται μια από τις αγαπημένες του κοινού.

Σήμερα, η Ελένη Φουρέιρα έχει γενέθλια και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια.

1) Κόλλημα


2) Συγκινητικά Συγκινήθηκα

3) Αεράκι, το Θηλυκό

4) Γδύσου


5) Καραμέλα