Προηγούμενες εκδηλώσεις

Ο Joan Collins μιλάει για την αμήχανη στιγμή με τον Harry Styles στο Met Gala το 2019

Μιλωντας στα απομνημονεύματα της, « Behind The Shoulder Pads: Tales I Tell My Friends», η Collins θυμάται την αμήχανη στιγμή που αναγκάστηκε να παραπονεθεί για τον Harry Styles στο Met Gala το 2019.

Όπως είπε η ηθοποιός, την ώρα που τραγουδούσε η Cher, ο Styles πετάχτηκε μπροστά από το τραπέζι της και εμπόδιζε το θέαμα. Σύμφωνα με την Collins, παρα τις παρακλήσεις ολόκληρου του τραπεζιού, ο Styles φαίνεται να έμεινε ατάραχος και να μην νοιάστηκε για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί.

«Ο Harry Styles πήδηξε στο τραπέζι μπροστά μας [όσοι κάθονταν στο τραπέζι της], καλύπτοντας τη θέα μας, και δεν έλαβε υπόψη του τις παρακλήσεις μας που του λέγαμε: "Κατέβα κάτω, δεν βλέπουμε"».

«Το εκλεπτυσμένο πλήθος τρελάθηκε γι' αυτήν [τη Cher], σηκώθηκε όρθιο και ζητωκραύγαζε. Είδα φευγαλέα την Gwyneth Paltrow και την Katie Holms να κάνουν το ίδιο», γράφει στα απομνημονεύματα της.

Φυσικά, με το καυστικό της χιούμορ δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και την τιμή των εισιτηρίων για το πιο σημαντικό event μόδας της χρονιάς λέγοντας: «Λάτρεψα τον πρώτο μου Met Ball και σίγουρα θα πήγαινα ξανά με την καρδιά μου, αν και με 30.000 δολάρια η θέση, θα περιμένω να με καλέσουν!».