Προηγούμενες εκδηλώσεις

Το 5ο Diversity In Business Conference 2023 τα είχε όλα και ακόμη περισσότερα!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Diversity in Business Conference συνδιοργανώθηκε από το Diversity Charter Greece και τη Boussias Communications στο Ζάππειο Μέγαρο, φέρνοντας κοντά εκπροσώπους θεσμών και φορέων, καθώς και κορυφαία στελέχη από σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς της Ελλάδας και σημαντικές προσωπικότητες με αποδεδειγμένη δράση στον ευαίσθητο τομέα της ένταξης και της διαφορετικότητας.

Μέσα από το πλούσιο περιεχόμενο του συνεδρίου συζητήθηκαν και αναλύθηκαν ζητήματα, δράσεις και πρακτικές σε όλους τους πυλώνες της Διαφορετικότητας: φύλο, ηλικία, φυλή, χρώμα, αναπηρία, χρόνια πάθηση, εθνική/ εθνοτική καταγωγή, σεξουαλικός προσανατολισμός και ταυτότητα φύλου.

To φετινό Diversity in Business Conference τα είχε όλα. Eπιδραστικές προσωπικότητες, εμπνευστικές ομιλίες, ουσιαστικές συζητήσεις, stand-up comedy, μετρήσιμα αποτελέσματα και πιστοποίηση πολιτικών διαφορετικότητας, παιχνίδι αλληλεπίδρασης και μία ενέργεια κοινωνικής ευθύνης για τους νέους.

Το συνέδριο αποδείχτηκε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών και την ενίσχυση της προάσπισης της διαφορετικότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πρωτότυπες ιδέες, να συμμετάσχουν σε πολύτιμες συζητήσεις, ακόμα και να συνδεθούν με άλλους οργανισμούς-επιχειρήσεις.

Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν η συμβολή ομιλητών/τριων, συνεργατών, χορηγών, media και όλων των συντελεστών που μέσα από τη συνεργασία τους και την αφοσίωσή τους βοήθησαν στην επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.

Το Diversity in Business Conference ανανεώνει το ραντεβού του για τον Οκτώβριο του 2024, μέχρι τότε μπορείτε να μαθαίνετε νέα σχετικά με τη διαφορετικότητα και την ένταξη στις ελληνικές επιχειρήσεις, μέσα από τη επίσημη σελίδα του οργανισμού, www.diversity-charter.gr