Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Εasy Live Experience: O easy 97.2 σε στέλνει στη συναυλία του Jack Savoretti στον Λυκαβηττό!

4η Σεπτεμβρίου 2024 – 18η Σεπτεμβρίου 2024

O easy 97.2 επιστρέφει με έναν ακόμα μοναδικό “Easy Live Experience” διαγωνισμό, προσφέροντας στους ακροατές του την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συναυλία του Jack Savoretti στον Λυκαβηττό. Ένας υπερτυχερός θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει από κοντά τον καλλιτέχνη στα παρασκήνια της συναυλίας!

Λίγους μήνες μετά το Exclusive Live Event και unplugged session στον easy 97.2, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, Jack Savoretti, επιστρέφει στην Αθήνα, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, για μια αξέχαστη βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Στο πλαίσιο της περιοδείας για το νέο του άλμπουμ “Miss Italia”, ο Jack Savoretti θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με το συγκρότημά του για να ερμηνεύσει live μεγάλες του επιτυχίες όπως “Ultime Parole”, “Love is on the line”, “Malinconia”, “What more can I do” και να ξεσηκώσει το Αθηναϊκό κοινό με τον δικό του τρόπο. Το opening act του live θα κάνουν οι GIZMO VARILLAS.

Οι τυχεροί ακροατές του easy 97.2, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για να βρεθούν την συναυλία, ενώ ένας απ’ αυτούς θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει επιπλέον backstage access αλλά και την εμπειρία ενός meet & greet με τον Jack Savoretti!

O μεγάλος τυχερός του meet & greet με τον Jack Savoretti θα αναδειχθεί, μετά από κλήρωση, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή “easy breakfastμε τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Στάθη Χριστοφορίδη.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά

Ο Easy 97.2 σε στέλνει να παρακολουθήσεις τη συναυλία του Jack Savoretti στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού!