Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το City Garden Festival by Christmas Theater

3η Ιουλίου 2024 – 8η Ιουλίου 2024

Ο Easy 97.2 σε στέλνει να παρακολουθήσεις τη συναυλία της επιλογής στο City Garden Festival by Christmas.

Μ’ ανοιχτά πανιά!

Tο City Garden Festival του Christmas Theater, σε καλλιτεχνική διεύθυνση του Μιχάλη Κουμπιού επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι μ’ ένα δυνατό πρόγραμμα με πρωταγωνιστές μεγάλα αφιερώματα.

Νέοι αλλά και παλαιότεροι μύθοι, όλοι τους ζωντανοί θρύλοι,  αγαπημένοι του ελληνικού κοινού. Αν θέλετε να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τις μοναδικές συναυλίες του Χρήστου Δάντη, του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, του Μίλτου Πασχαλίδη αλλά και για την συναυλία που τιμάει τους Queen, A tribute to Queen, μπείτε στο Instagram του Easy 97.2 δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε.

Χρήστος Δάντης και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Δυο φωνές ξεχωριστές  που υπόσχονται  να ταξιδέψουν  τους fans τους σε βαθιά συναισθήματα, χαρίζοντας τους μια βραδιά αξέχαστη. Μια σύμπραξη μοναδική, γεμάτη ενέργεια, δυναμική εξωστρέφεια και  εκφραστική πληρότητα.

Με ταξιδιάρικη διάθεση και πλοηγό την επικοινωνιακή του αμεσότητα, ο Μίλτος Πασχαλίδης – με τα εννέα  sold out στο City Garden – έρχεται  για μια ακόμη εκρηκτική συναυλία.

Ας απολαύσουμε αυτό το ραντεβού με όλα τα αγαπημένα του Μίλτου και – όπως πάντα- με πολλά στοιχεία αυτοσχεδιασμού, εκπλήξεις και αυθορμητισμό.

Οι νικητές κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την συναυλία της επιλογής τους τον Ιούλιο.

Πάντα στο City Garden Festival!

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά