Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Ο easy 97.2 και οι εκδόσεις Διόπτρα γιορτάζουν την επανακυκλοφορία του βιβλίου «Τελειώνει με εμάς» της Colleen Hoover!

3η Ιουλίου 2024 – 17η Ιουλίου 2024

O easy 97.2, παρέα με τις εκδόσεις Διόπτρα, προσκαλούν τους ακροατές τους στο “exclusive book event” που θα πραγματοποιηθεί για την ειδική εκδοση του παγκόσμιου best seller της Colleen Hoover "Τελειώνει με εμάς"!

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 19:00, ο easy 97.2 και οι εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ γιορτάζουν την επανακυκλοφορία της best seller ρομαντικής νουβέλας της Colleen Hoover "Τελειώνει με εμάς" με ένα Exclusive Book Event στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων, Διόπτρα Books & Life στην οδό Σόλωνος 93, στην Αθήνα.

Το διήγημα της Colleen Hoover, που έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους, με πρωταγωνίστρια την Blake Lively, είναι βασισμένο σε τραγικά -και ιδιαίτερα επίκαιρα- γεγονότα από τη ζωή της ίδιας της συγγραφέως. Στο πλευρό μας, με αφορμή γεγονότα και σκηνές που ξετυλίγονται μέσα στην πλοκή, θα βρίσκεται η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. Hellas, ένας οργανισμός που ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών, με στόχο την ενημέρωση γύρω από τον ορισμό και τις μορφές βίας, τη νομοθεσία και την έμφυλη ανισότητα των δύο φίλων.

Στην παρέα μας και στο πάνελ της παρουσίασης θα βρεθεί η ραδιοφωνική παραγωγός της πρωινής εκπομπής “easy breakfast” του easy 97.2, Μαρία Κωνσταντάκη, η ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ράνια Θρασκιά και η Μαρία-Δάφνη Τσαγκιά – Παπαδάκου, πρόεδρος της W.I.N. Hellas. Η εκδήλωση θα ντυθεί μουσικά από τον easy 97.2!

Αν θέλετε να βρεθείτε στην παρουσίαση του βιβλίου, συμπλήρωστε τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση για διπλές προσκλήσεις.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου την ημέρα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Ο easy 97.2 και οι εκδόσεις Διόπτρα γιορτάζουν την επανακυκλοφορία του βιβλίου «Τελειώνει με εμάς» της Colleen Hoover!