Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Υπερδώρο από τον Easy 97.2 & την atoj.gr για βαφτιστήρια… και όχι μόνο!

23η Απριλίου 2024 – 26η Απριλίου 2024

Μανούλες… μπαμπάδες… παππούδες… νονοί και νονές, ο easy ανακάλυψε τα πιο όμορφα, τα πιο διαδραστικά και εκπαιδευτικά σουπλά για παιδιά όλων των ηλικιών από την @atoj.gr και τις “moms to the rescue!

•  Follow @easy972gr + @atoj.gr
• Comment το δικό σου αγαπημένο σχέδιο
• κέρδισε ένα φανταστικό σετ από 3 εκπαιδευτικά σουπλά σχεδιασμένο από μαμάδες, σε συνεργασία με ειδικούς, από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, κατάλληλο για τρόφιμα.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 26/4 και οι νικητές θα ανακοινωθούν με comment.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

1.       Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχει οποιοσδήποτε ακροατής του Εasy 97,2 άνω των 18 ετών

2.       Αποκλείονται της συμμετοχής στην ενέργεια οι εργαζόμενοι του Ομίλου Antenna

3.       Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

4.       Τρόπος Διεξαγωγής: Καθημερινά για το διάστημα 22 με 26 Απριλίου, διεξάγεται διαγωνισμός στο Instagram του easy 97.2

5.       Έπαθλο:  Οι νικητές κερδίζουν εκπαιδευτικά σουπλά της επιλογής τους από την εταιρία atoj.gr

6.      Το δώρο δε μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά ή να γίνει αλλαγή με άλλο προϊόν.

7.       Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια της ενέργειας. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.

8.       Ο Σταθμός διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει την ενέργεια ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο της υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί πρόσφορη γνωστοποίηση προς το κοινό.

9.       Η συμμετοχή στην ενέργεια συνεπάγεται και πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και διεξαγωγής της ενέργειας.



Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά