Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Κέρδισε ένα στρώμα από την CANDIA και τον Easy 97.2

22η Απριλίου 2024 – 26η Απριλίου 2024

Αν θες να κάνεις τον καλύτερο ύπνο της ζωής σου και να ξυπνάς χωρίς πόνους, η CANDIA, έρχεται και χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή το στρώμα ACANTHUS.

Πως θα κερδίσετε;

Καθημερινά για 5 ημέρες οι ακροατές καλούν στο σταθερό 210 - 6842220 κατά τη διάρκεια της εκπομπής Easy Breakfast. Ο πρώτος ακροατής που θα βγεί στον αέρα και τραγουδήσει το παρακάτω, μπαίνει αυτομάτως στη κλήρωση για το στρώμα που θα πραγματοποιηθεί την Πρασκευή στις 26 Απριλίου.

Είναι το στρώμα μου διπλό και μόνη μου καλοπερνώ

Είναι το στρώμα μου διπλό, της Candia το δώρο αυτό

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

1.       Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχει οποιοσδήποτε ακροατής του Εasy 97,2 άνω των 18 ετών .

2.       Αποκλείονται της συμμετοχής στην ενέργεια οι εργαζόμενοι του Ομίλου Antenna

3.       Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

4.       Τρόπος Διεξαγωγής: Καθημερινά για το διάστημα 22 με 26 Απριλίου, ένας ακροατής θα πρέπει να τραγουδήσει τους παραποιημένους  στίχους από ένα τραγούδι , στην εκπομπή easy breakfast με την Μαρία Κωνσταντάκη & τον Στάθη Χριστοφορίδη, προκειμένου  να μπει στην κλήρωση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/04.

5.       Έπαθλο:  Ο νικητές κερδίζει ένα στρώμα από την CANDIA.

Η παράδοση είναι δωρεάν εντός της Αττικής και Θεσσαλονίκης με ιδιόκτητα φορτηγά της CANDIA. Σε διαφορετική περίπτωση τα μεταφορικά επιβαρύνουν το νικητή.

6.     CANDIA δε φέρει ευθύνη εάν το προϊόν δε χωράει εντός της οικίας του νικητή.

7.   Το δώρο δε μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά ή να γίνει αλλαγή με άλλο προϊόν.

8.    H διάσταση του δώρου, για 1 ολοκαίνουργιο στρώμα ACANTHUS είναι επιλογής του νικητή ανάμεσα στις παρακάτω διαστάσεις: 80x200cm, 90x190cm, 90x200cm, 100x200cm, 120x200cm, 140x190cm, 150x190cm, 150x200cm, 160x200cm.

9.       Το δώρο θα παραδοθεί εντός τεσσάρων εβδομάδων από την ημερομηνία ανακοίνωσης του νικητή.

7.       Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια της ενέργειας. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.

8.       Ο Σταθμός διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει την ενέργεια ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο της υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί πρόσφορη γνωστοποίηση προς το κοινό.

9.       Η συμμετοχή στην ενέργεια συνεπάγεται και πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και διεξαγωγής της ενέργειας.

 

 


Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά