Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Ο Easy 97.2 σε πηγαίνει στο Horrorant Festival!

12η Απριλίου 2024 – 28η Απριλίου 2024

Ο easy 97.2 είναι ο σταθμός που σε χαλαρώνει ακόμα και στις πιο… τρομακτικές σου στιγμές!

Αν είσαι fan των Horror Movies σίγουρα πρέπει να ακούσεις αυτό που έχω να σου πώ γιατί, και φέτος, ο easy σου παρουσιάζει το «Horrorant (Χορροραντ) Film Festival: Νύχτες τρόμου»!

Το πιο τρομακτικό κινηματογραφικό φεστιβάλ ταινιών της Αθήνας έρχεται 18-28 Απριλίου στον ιστορικό κινηματογράφο «Ελιζέ» στα Ιλίσια για 9η συνεχόμενη χρονιά, για 11 ημέρες  με  25 νέες παραγωγές από όλο τον κόσμο και 30 ταινίες μικρού μήκους απ’ όλη την υφήλιο αλλά και την Ελλάδα!

Επίσημος καλεσμένος του φεστιβάλ θα είναι ο Ιταλός κινηματογραφιστής τρόμου Lamberto Bava. Στις 26, 27 και 28 Απριλίου, ο Lamberto Bava θα βρίσκεται στο Horrorant, κατά τη διάρκεια των προβολών των ταινιών του. Οι φίλοι του τρόμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ταινίες "Macabre" (1980),"Λεπίδα στο Σκοτάδι" (A Blade in the Dark, 1983) και "Δαίμονες" (Demons, 1985) και να συναντήσουν από κοντά τον ίδιο τον Bava.

Εάν θες να κερδίσεις διπλή πρόσκληση για την Πέμπτη 18 Απριλίου, την ημέρα πρεμιέρας του Festival, μπες στο Instagram του easy, βρες το σχετικό ποστ και πάρε μέρος στον διαγωνισμό.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά