Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Τα Lidl και ο Easy 97.2 σου χαρίζουν πλούσια δώρα!

1η Απριλίου 2024 – 30η Απριλίου 2024

Ο Easy 97.2 γιορτάζει τα 25 χρόνια Lidl και χαρίζει καθημερινά και για 25 ημέρες σε έναν τυχερό ακροατή ή ακροάτρια πλούσια δώρα για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους.

Προκειμένου να διεκδικήσετε ένα πακέτο με πλούσια δώρα από το lild, στείλτε μήνυμα μέσω viber στο  6981-972972  κατά την διάρκεια της εκπομπής της Δέσποινας Κρητικού (10.00 με 14.00)  και μπείτε στην κλήρωση.

Η κλήρωση θα γίνεται καθημερινά μετά το τέλος της εκπομπής.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

1.       Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχει οποιοσδήποτε ακροατής του Εasy 97,2 άνω των 18 ετών και διαμένει στην Αττική.

2.       Αποκλείονται της συμμετοχής στην ενέργεια οι εργαζόμενοι του Ομίλου Antenna

3.       Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

4.       Τρόπος Διεξαγωγής: Καθημερινά  από Τρίτη 19/3 έως Τρίτη 23/4  τα Lidl δίνουν σε 1 τυχερό ή μια τυχερή ακροάτρια  πλούσια δώρα για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους.

Προκειμένου να διεκδικήσετε ένα πακέτο με πλούσια δώρα από το lild, στείλτε μήνυμα μέσω viber στο  6981-972972 κατά την διάρκεια της εκπομπής της Δέσποινας Κρητικού (10.00 με 14.00)  και μπείτε στην κλήρωση. Η κλήρωση θα γίνεται καθημερινά μετά το τέλος της εκπομπής.

5.       Έπαθλο:  Οι νικητές κερδίζουν ένα πακέτο προϊόντων από τα LIDL.

6.       Οι Νικητές εφόσον ενημερωθούν ότι κέρδισαν, θα παραλαμβάνουν τα δώρα τους από το ραδιόφωνο, συναινούν στην γνωστοποίηση του ΑΦΜ τους, προκειμένου στη συνέχεια ο σταθμός να τον διαβιβάσει στο lidl  για να εκδώσει το νόμιμο παραστατικό απονομής του επάθλου.

7.       Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια της ενέργειας. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.

8.       Ο Σταθμός διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει την ενέργεια ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο της υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί πρόσφορη γνωστοποίηση προς το κοινό.

9.       Η συμμετοχή στην ενέργεια συνεπάγεται και πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και διεξαγωγής της ενέργειας.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά