Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Easy Family Fun Weekends: Ο easy 97.2 σε στέλνει διακοπές με όλη την οικογένεια!

31η Ιανουαρίου 2024 – 8η Φεβρουαρίου 2024

O easy 97.2, ο σταθμός που μας χαλαρώνει, επέστεψε τη νέα χρονιά, πιο ανανεωμένος από ποτέ, χαρίζοντας στους ακροατές του την εμπειρία των Easy Family Fun Weekends! Κάθε εβδομάδα μια οικογένεια θα κερδίζει ένα ταξίδι σε έναν προορισμό ανά την Ελλάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, ο easy 97.2, επανέφερε στον αέρα του τον διαγωνισμό των Easy Family Fun Weekends, την απόλυτη οικογενειακή εμπειρία . Για 5 συνεχόμενες εβδομάδες, ο σταθμός που μας χαλαρώνει, θα ανακοινώνει έναν νέο ταξιδιωτικό προορισμό στην Ελλάδα όπου μια οικογένεια θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Κάθε Δευτέρα, ο διαγωνισμός θα ξεκινάει με την ανακοίνωση ενός νέου προορισμού. Καθημερινά, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του easy 97.2, θα «καλούν» τους ακροατές, μέσα από την εκπομπή τους, να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα του σταθμού στο www.soundis.gr/easy972 όπου θα παίρνουν μέρος συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής. Αφού γράψουν το στοιχείο που θα έχει δοθεί σε αντίστοιχο post στο Instagram @easy972gr , θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο παρέα με την οικογένειά τους. Η κλήρωση θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή στην πρωινή εκπομπή “easy breakfast” με την Μαρία Κωνσταντάκη και τον Στάθη Χριστοφορίδη.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ.

Easy Family Fun Weekends: 5 προορισμοί – 5 εβδομάδες – 5 οικογένειες!

Μείνε συντονισμένος καθημερινά στον αέρα του easy 97.2, στον σταθμό που ξέρει να σε χαλαρώνει και ζήσε την απόλυτη εμπειρία των διαγωνισμών!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού EASY FAMILY FUN 2024:

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχει οποιοσδήποτε ακροατής του Εasy 97,2. που είναι άνω των 18 ετών, και διαμένει νομίμως στην Ελλάδα.

Αποκλείονται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του Ομίλου Antenna.

Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Τρόπος Διεξαγωγής Διαγωνισμού: O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να συμπληρώσει την απαραίτητη φόρμα συμμετοχής στο www.easy972.gr. Όλες οι συμμετοχές μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση.

Έπαθλο: Θα αναδειχθούν 4 νικητές συνολικά (ένας την εβδομάδα) που θα κερδίζουν ένα ΣΚ σε κοντινό προορισμό της Αθήνας. Το έπαθλο αντιστοιχεί σε 4μελή οικογένεια.

Hμερομηνία έναρξης του διαγωνισμού είναι η 22η Ιανουαρίου 2024

Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί με κλήρωση μέσω του αέρα του σταθμού κάθε Παρασκευή (ξεκινώντας την Παρασκευή 26/01/2024, Παρασκευή 02/02, Παρασκευή 09/02, Παρασκευή 16/02 & Παρασκευή 23/02) κατά την διάρκεια της εκπομπής Εasy Breakfast με την Μαρία Κωνσταντάκη & τον Στάθη Χριστοφορίδη . Σε περίπτωση που ο τυχερός νικητής δεν μπορεί να μεταβεί στον προορισμό το Σαββατοκύριακο που έχει κερδίσει, θα κληρωθεί ο δεύτερος επιλαχών.

Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια του διαγωνισμού. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.

Το έπαθλο, είτε ανήκει στην Διοργανώτρια, είτε διατίθεται από τρίτους για τους σκοπούς του διαγωνισμού, παραλαμβάνεται από το νικητή σύμφωνα με τις οδηγίες που θα του δοθούν από το αρμόδιο τμήμα του Σταθμού.

Ο Σταθμός διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο του υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί πρόσφορη γνωστοποίηση προς το κοινό.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται και πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού.


Easy 97.2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει!

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά