ΝΕΑ

Η Britney Spears επιδεικνύει το νέο της φόρεμα με τον δικό της τρόπο!

Η Britney Spears διασκέδαζε στο Instagram την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, δείχνοντας ένα αστραφτερό νέο φόρεμα που έλαβε και ήταν ο γενικά ανόητος εαυτός της.

«Λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα, παιδιά, έφτιαξα ένα φόρεμα. Ήμουν πραγματικά περήφανος, πάνελ με διαμάντια με ολίσθηση στην πλάτη. Μια φίλη με βοήθησε να το ράψω», εξήγησε ο Spears στο κλιπ, μιλώντας με προφορά. «Μου έστειλαν ένα φόρεμα που δεν έπρεπε να φτιάξω μόνη μου!»

Στη συνέχεια, η σούπερ σταρ της ποπ έβγαλε το νέο της φόρεμα, ένα λαμπερό ροζ μίνι φόρεμα με λαιμόκοψη. «Σε ευχαριστώ, παρέα, που μου έστειλες αυτό το φόρεμα», είπε καθώς χόρευε κρατώντας τη νέα στολή. Επίσης έδειξε στον φωτογραφικό φακό ένα άλλο λευκό στράπλες φόρεμα με λεπτομέρειες από κρόσσια.

«Λοιπόν, παιδιά, θέλω απλώς να ξέρετε, αν κλείσω ποτέ το Instagram μου, μην καλέσετε την αστυνομία», πρόσθεσε η Spears, αναφερόμενη σε ένα περιστατικό τον Ιανουάριο στο οποίο οι αρχές κλήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι της για να κάνουν έλεγχο ευεξίας. πάνω της αφού διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram. «Μην γίνεις ποτέ τρενάκι», ολοκλήρωσε το βίντεό της, προτού τρέξει στην κορνίζα κρατώντας το φόρεμα και φωνάζοντας, «Μην είσαι ποτέ τρενάκι!» «Μείνετε ταπεινοί εκεί έξω, όλοι [μονόκερος emoji] !!! Γεια σου μαμά και μπαμπά, είμαι σταρ τώρα το άκουσες;;; Συνεχίστε τα τιτιβίσματα…» έγραψε η Spears στη λεζάντα της ανάρτησής της.