ΝΕΑ

Ακούστε το νέο remix του The Weeknd και της Ariana Grande!

Ο Weeknd και η Ariana Grande δεν έχουν τελειώσει τη συνεργασία τους και το δίδυμο των σούπερ σταρ πείραξε τους θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη (21 Φεβρουαρίου) με κάτι που φαίνεται να είναι ένα remix της επιτυχίας του Starboy του 2016 «Die For You».

«Έγραψα και ηχογράφησε έναν στίχο για τον φίλο μου μετά από μια μέρα 14 ωρών στα γυρίσματα. Αυτή η ορισμένη εξαίρεση έπρεπε να γίνει…». Η Grande έγραψε λεζάντα σε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο την είδαν να βάζει αρμονίες και να κόβει τα φωνητικά για ένα κομμάτι, μετά από μια μέρα γυρισμάτων της κινηματογραφικής μεταφοράς του μιούζικαλ Wicked, στο οποίο υποδύεται την Glinda, την καλή μάγισσα. «Ξέρεις τι σκέφτομαι, δες το στα μάτια σου / Μισείς ότι με θέλεις, μισείς το όταν κλαις», ακούγεται να τραγουδά η Grande όταν ακούει ξανά το φωνητικό της κομμάτι, το οποίο, φυσικά, είναι στίχοι στο ρεφρέν από το "Die For You".

Ο The Weeknd δημοσίευσε ξανά το βίντεο στο Instagram, γράφοντας απλώς λεζάντα με ένα χαμογελαστό emoji με δακρυσμένα μάτια, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το πιθανό remix. Δεν είναι σχεδόν η πρώτη φορά που το δυναμικό δίδυμο της ποπ συνεργάζεται σε μια μουσική συνεργασία. Το 2021, ο Grande και ο The Weeknd συνεργάστηκαν για το Billboard Hot 100 remix του After Hours «Save Your Tears».