ΝΕΑ

Οι Rolling Stones φέρεται να συνεργάζονται με τον Paul McCartney και τον Ringo Starr σε επερχόμενο άλμπουμ

Σύμφωνα με το Variety, πολλές πηγές έχουν επιβεβαιώσει ότι δύο επιζώντα μέλη του συγκροτήματος των Beatles συνέβαλαν σε ένα άλμπουμ των Stones που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, στο οποίο λέγεται ότι είναι παραγωγός του Andrew Watt. Ο ΜακΚάρτνεϊ φέρεται να έχει ηχογραφήσει μέρη μπάσου για το έργο, με συνεδρίες να λαμβάνουν χώρα στο Λος Άντζελες τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν οι συνεισφορές του McCartney θα κάνουν την τελική περικοπή ή αν θα εμφανιστεί στο ίδιο τραγούδι με τον Starr. Το Variety αναφέρει ότι το έργο Stones - το οποίο θα σηματοδοτήσει το πρώτο τους άλμπουμ με νέο υλικό μετά το "A Bigger Bang" του 2005 - βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση της μίξης. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά ο frontman Mick Jagger έχει παράσχει σποραδικές ενημερώσεις σχετικά με νέο υλικό τα τελευταία χρόνια.

Rolling Stones

Το 2020, ο Τζάγκερ είπε ότι οι Rolling Stones είχαν ηχογραφήσει «ένα σωρό κομμάτια» και ότι «τέλειωναν τα φωνητικά και κάποια άλλα όργανα σε αυτά». Και πρόσθεσε: «Ακούγεται καλό, αυτό που έχουμε ήδη κάνει — [μου ακούγεται πολύ καλό».

Πέρυσι, ο κιθαρίστας των Stones, Keith Richards, είπε ότι αυτός και ο Jagger είχαν ηχογραφήσει «περισσότερα [κομμάτια] από όσα μπορώ να μετρήσω» κατά τη διάρκεια μιας εβδομαδιαίας ηχογράφησης στην Τζαμάικα. Τον περασμένο μήνα, ο Richards είπε σε μια ανάρτηση στο Instagram τον περασμένο μήνα ότι «υπάρχει κάποια νέα μουσική στο δρόμο του».