ΝΕΑ

Η Mariah Carey συνεργάζεται με την Kim Kardashian και τη North West για την τελευταία πρόκληση του "It's a Wrap"

Η Mariah Carey στρατολόγησε την Κιμ Καρντάσιαν και την ριάλιτι σταρ, Νορθ Γουέστ, για μια ακόμη επανάληψη της πρόκλησης «It’s a Wrap» το βράδυ της Δευτέρας (20 Φεβρουαρίου).

«Είναι περιτύλιγμα! Αλλά ποτέ για εμάς!» Η σταρ έγραφε στη λεζάντα του TikTok. Τα δύο κορίτσια καρφώνουν μια αξιολάτρευτη χορογραφία που κουνάει το χέρι στο κομμάτι της Mimi το 2009 "It's a Wrap" προτού οι διάσημες μαμάδες τους προσπαθήσουν να κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας - συντρίβοντας το πάρτι από τα φτερά του καρέ με τις βούρτσες μαλλιών στο χέρι ως μικρόφωνα.

Από την όψη του, φαίνεται ότι η χαριτωμένη βραδιά μαμάς-κόρης μπορεί να γυρίστηκε στη διάσημη μονόχρωμη έπαυλη της Kardashian στο Hidden Hills της Καλιφόρνια, την οποία συνήθιζε να μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Kanye West. Τώρα που η Monroe συμμετείχε στην viral πρόκληση TikTok της μαμάς της, και τα δύο Dem Babies έχουν γυρίσει τις δικές τους εκδοχές του "It's a Wrap" με τη Mariah. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Μαροκινός βοήθησε την τραγουδίστρια να γυρίσει ένα άλλο βίντεο με τα Memoirs of an Imperfect Angel που κόπηκε βαθιά από το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, με τον ίδιο να αρπάζει ένα τηλέφωνο από τα χέρια της για να δηλώσει "It's a Wrap" για τον άτυχο τύπο στο την άλλη άκρη της γραμμής.