ΝΕΑ

Οι Matty Healy των 1975 και ο Yungblud φαίνεται να ήρθαν αντιμέτωποι στο διαδίκτυο

Ο frontman του 1975 Matty Healy και ο Yungblud έχουν ανταλλάξει πλήγματα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες, με τον Healy να υποδύεται τον Yungblud σε ένα νέο βίντεο. Την περασμένη εβδομάδα, ο Healy δέχθηκε κριτική στο διαδίκτυο για την εμφάνισή του στο podcast The Adam Friedland Show. Στην εκπομπή (μέσω του Tone Deaf), ο Healy μίλησε για το πώς πιστεύει ότι ο Harry Styles «παίρνει πέρασμα» στην κριτική για υποτιθέμενη «queer-baiting» και συζήτησε για την κληρονομιά του ράπερ Ice Spice από τη Νέα Υόρκη – συζητώντας αν έχει Χαβάη, Ινουίτ ή Κινεζική κληρονομιά και μίμηση των προφορών αυτών των χωρών και περιοχών.

Σε ένα πλέον viral tweet που φαίνεται να αναφέρεται στο podcast, ο Yungblud έγραψε: «Λατρεύω να ακούω τρεις προνομιούχους λευκούς μάγκες να κάθονται τριγύρω και να αντικειμενοποιούν μια νεαρή μαύρη γυναίκα καλλιτέχνη που ανατινάζεται. Καλώς ήρθες στα 30 σου φαντάζομαι."

Μετά από μια εβδομάδα που δεν απάντησε στο tweet, ο Healy μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram Stories του την Κυριακή (19 Φεβρουαρίου) όπου ο Yungblud καπνίζει ένα τσιγάρο και διαβάζει ένα βιβλίο στη σκηνή, προσθέτοντας: «Αισθάνομαι λίγο υπεύθυνος και λυπάμαι πραγματικά .» Σε ένα άλλο βίντεο, στη συνέχεια εμφανίστηκε να μιμείται τη βόρεια προφορά του Yungblud και να υποδύεται τον τραγουδιστή, λέγοντας: «Είστε καλά παιδιά, είμαι τόσο γαμημένος θυμωμένος.

«Κάποιος ανατινάχτηκε στην Ουκρανία και δεν θα το υποστηρίξουμε γιατί είμαστε η υποτιμημένη γαμημένη γενιά των νέων και αυτό πρεσβεύουμε», πρόσθεσε, αναφερόμενος στο EP του Yungblud του 2019 «The Underrated Youth». Το βίντεο γυρίστηκε με ένα φίλτρο που είδε τη λέξη «emo» να εμφανίζεται σε κάθε μάγουλο του Healy. Ακόμα με την υπερβολική φωνή, πρόσθεσε: «Δεν υποστηρίζω πράγματα, αντιστέκομαι σε πράγματα… Απλώς αντιστέκομαι σε πράγματα και τείνει να είναι το πιο προφανές ηθικά πράγματα… γάμα την πατριαρχία!».