ΝΕΑ

Η P!nk μίλησε για το βίντεο «Shading» της Christina Aguilera και για το «Lady Marmalade»

Η P!nk απάντησε στα σχόλια που λένε ότι «σκίαζε» τη συνάδελφο της ποπ σταρ Christina Aguilera. Η τραγουδίστρια κλήθηκε πρόσφατα από το Buzzfeed UK να μιλήσει για τα μουσικά της βίντεο, την προσωπική της εμπειρία στα γυρίσματα του "Lady Marmalade" - το σινγκλ της το 2001 με τις Christina Aguilera, Mya και Lil' Kim. «Λοιπόν, υπάρχει το «Lady Marmalade»», είπε ο P!nk στη συνέντευξη, ανατρέχοντας στη συνεργασία του supergroup πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, η οποία ήταν Νο. 1 επιτυχία στο Hot 100. «Θα το βάλω εδώ κάτω στις 12. Δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό να το φτιάξεις. Ασχολούμαι με τη διασκέδαση, και ήταν σαν πολλή φασαρία - και υπήρχαν κάποιες προσωπικότητες. Η Kim και η Mya ήταν καλοί.»

Αφού είδε τους ανθρώπους να κάνουν υποθέσεις σχετικά με την επιλογή των λέξεων της και την επιλογή της να αφήσει έξω το όνομα της Aguilera από τη λίστα με το ποιος ήταν «καλός» στο πλατό, απάντησε σε tweets το βράδυ του Σαββάτου (18 Φεβρουαρίου).

«Όλοι είστε τρελοί», έγραψε. «Η Xtina είχε να κάνει με το ποιος ήταν σε αυτό το τραγούδι. Αν δεν το ξέρετε μέχρι τώρα- δεν «σκιάζω» κάποιον λέγοντάς του ξανά και ξανά και ξανά τι πραγματικά συνέβη. Με ενδιαφέρει μηδενικό τοις εκατό το δράμα σου. Αν δεν το έχετε προσέξει - είμαι λίγο απασχολημένος με τις πωλήσεις.» Η P!nk διευκρίνισε, "Και με το να πουλώ- εννοώ εισιτήρια και άλμπουμ και ψήνω τις πωλήσεις και s-." «Επίσης- φίλησα το στόμα xtinas. Δεν χρειάζεται να τη φιλήσω», πρόσθεσε. Η P!nk είχε παραδεχτεί προηγουμένως ότι τις μέρες της "Lady Marmalade", οι εγωισμοί του ζευγαριού είχαν συγκρουσθεί. «Ήμασταν εξαιρετικά νέα και σούπερ καινούργια σε όλο το θέμα, και νομίζω ότι είμαι άλφα και αυτή είναι άλφα», σημείωσε σε μια συνέντευξη του 2017 με τον Άντι Κοέν. «Έχω συνηθίσει να αντιμετωπίζω τους καβγάδες μου σωματικά και εκείνη έχει συνηθίσει να τους κάνει λεκτικούς. Απλώς είμαστε πολύ διαφορετικοί, είμαστε πολύ διαφορετικοί. Και ήμασταν πολύ νέοι και νέοι». «Πρέπει να μάθετε — οι γυναίκες πρέπει να μάθουν πώς να υποστηρίζουν η μία την άλλη», συνέχισε η P!nk. «Δεν διδάσκονται ο ένας στον άλλον στην παιδική χαρά». Ο P!nk είπε ότι οι δυο τους είχαν ξεπεράσει κάθε κακό αίμα, εγκαίρως: «Γίναμε μαμάδες. Μεγαλώσαμε. Το πήραμε αγκαλιά. Είναι τόσο απλό. Νιώθω τόσο καλά για αυτό.”.