ΝΕΑ

Ο ντράμερ των Arctic Monkeys, Matt Helders, βοηθά να σωθεί η αγαπημένη του παμπ

Ο ντράμερ των Artic Monkeys, Matt Helders, είναι μέλος μιας ομάδας εννέα ατόμων που έχουν αγοράσει την αγαπημένη τους παμπ. Το Fagan's στο κέντρο της πόλης του Σέφιλντ θα αναλάβει μια ομάδα εννέα ατόμων μετά την αποχώρηση των ιδιοκτητών της παμπ, Τομ και Μπάρμπαρα Μπόλντινγκ. Το ζευγάρι αποσύρθηκε τον περασμένο μήνα μετά από 37 χρόνια λειτουργίας του χώρου μαζί. Μετά τη συνταξιοδότηση του ζευγαριού, το μέλλον της παμπ φαινόταν αβέβαιο, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα θα αγοράσει και θα διευθύνει την παμπ.

Η ομάδα αποτελείται από τους Helders μαζί με τους James O'Hara και James Hill του Rockingham Group, Mark Herbert και Niall Shamma από το Warp, Ian Stanyer των Can Studios, ξυλουργό Ben Pickup, ζωγράφο και διακοσμητή David House και οικονομικό αναλυτή Tom O'Hara (ως ανά The Star).

Μιλώντας στο Exposed Magazine για την εξαγορά, ο Χέλντερς αστειεύτηκε: «Πρέπει να διαλέξεις μια τσέπη ή δύο!»

Ο Ντέιβιντ Χάουζ συνέχισε: «Δεν θέλουμε να αλλάξουμε την καρδιά και την ψυχή του τόπου, οπότε θα εξακολουθεί να φαίνεται το ίδιο.

«Θα προσθέσουμε μικρές πινελιές, αλλά θα έχουμε ακόμα το σωστό Guinness. Όλοι οι μουσικοί θέλουν να μείνουν, επομένως θα υπάρχουν ακόμα πέντε νύχτες μουσικής την εβδομάδα και ένα κουίζ, και, μετά την τελευταία φορά, ο Robbie Williams εξακολουθεί να απαγορεύεται να έρθει! Η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι να έχετε ένα μηχάνημα καρτών!».

Ο James Hill του Rockingham Group πρόσθεσε: «Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι κάνει αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή, διατηρώντας αυτή την παραδοσιακή φύση, αλλά και φέρνοντάς το μπροστά στα επόμενα 37 χρόνια του Fagan με μερικά από τα πράγματα που κάνει αυτή τη στιγμή η Σέφιλντ».

Ο Niall Shamma, Chief Operating Officer της Warp είπε: «Ο Tom ήρθε πριν από 37 χρόνια κάτω από τη σκιά του Fagan και έπρεπε να φτιάξει τις δικές του ιστορίες. Δεν μπορούμε απλώς να ξανακάνουμε αυτό που έκανε ο Τομ. πρέπει να ξεκινήσουμε μια νέα ιστορία. Θα είμαστε πάντα απίστευτα χρεωμένοι στον Τομ και τη Μπάρμπαρα, αλλά είναι επίσης να βρούμε τη νέα γενιά ανθρώπων που αποκαλούν αυτό το μέρος σπίτι». Η παμπ ελπίζει να ανοίξει μέσα στον μήνα. Σε άλλες ειδήσεις, ο Inhaler μίλησε πρόσφατα για την εμπειρία τους από την περιοδεία με τους Arctic Monkeys, αποκαλώντας το συγκρότημα «τα πιο όμορφα και φιλόξενα παιδιά». Το ιρλανδικό συγκρότημα έπαιξε μια σειρά από παραστάσεις με τον Alex Turner και τους συνεργάτες του. στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, και πρόκειται να ανοίξουν ξανά για αυτούς στο ευρωπαϊκό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους αργότερα φέτος.