ΝΕΑ

Η Selena Gomez απευθύνεται στις πρόσφατες επικρίσεις για το βάρος της: «Δεν είμαι μοντέλο, ποτέ δεν θα γίνω»

Η ιδρύτρια του Rare Beauty αποκάλυψε ότι τα φάρμακά της προκαλούν διακυμάνσεις στο βάρος της και δήλωσε ότι η υγεία της θα είναι πάντα το πιο σημαντικό. Την Πέμπτη (16 Φεβρουαρίου), η τραγουδίστρια του "Lose You to Love Me" πήγε στο TikTok Live για να απαντήσει σε πρόσφατες κριτικές για το σώμα της και υπενθύμισε στους θαυμαστές ότι ανεξάρτητα από το πώς μοιάζουν, άξιζαν να τους αγαπούν όπως είναι.

Η Γκόμεζ ήταν ανοιχτή για τις μάχες της με τον λύκο και έλαβε μεταμόσχευση νεφρού το 2017. Ως αποτέλεσμα, εξήγησε στο Live, η φαρμακευτική αγωγή της την κάνει να κρατά το βάρος του νερού. «Και αυτό συμβαίνει πολύ φυσιολογικά», μοιράστηκε με τους θεατές του TikTok. «Και μετά όταν το στερώ, τείνω να χάνω κιλά».

Η πρωταγωνίστρια του The Only Murders in the Building στη συνέχεια μοιράστηκε ένα θετικό μήνυμα με τους θαυμαστές της και σημείωσε ότι θα συνεχίσει πάντα να δίνει προτεραιότητα στην υγεία της. «Θέλω απλώς να μάθει ο κόσμος ότι είσαι όμορφη και υπέροχη», πρόσθεσε η 30χρονη. «Και ναι, έχουμε μέρες που ίσως νιώθουμε σαν s–t, αλλά θα προτιμούσα να είμαι υγιής και να φροντίζω τον εαυτό μου και τα φάρμακά μου είναι σημαντικά και πιστεύω ότι είναι αυτά που με βοηθούν. Οπότε, ναι, όχι μοντέλο, δεν θα γίνω ποτέ. Και νομίζω ότι είναι φοβερά, προσέξτε, απλά, σίγουρα δεν είμαι αυτό».