ΝΕΑ

Η Kelly Clarkson φέρνει στη σκηνή του The Kelly Clarkson Show τον Corey Ward

Η Kelly Clarkson έφερε έναν ειδικό καλεσμένο για να βοηθήσει το άνοιγμα του επεισοδίου της Πέμπτης (16 Φεβρουαρίου) του The Kelly Clarkson Show: Corey Ward of The Voice. Για να ξεκινήσει το ντουέτο "Kellyoke", η σούπερ σταρ και ο πρώην προστατευόμενος της εναρμονίστηκαν στο "Falling Slowly" από τη μιούζικαλ ταινία του 2007 Once του John Carney. «Δεν σε ξέρω, αλλά σε θέλω ακόμα περισσότερο για αυτό», μούγκρισε ο Ουάρντα, χτυπώντας μια ακουστική κιθάρα προτού ο Κλάρκσον ενωθεί μαζί του για να τραγουδήσει το ρεφρέν: «Πάρε αυτό το σκάφος που βυθίζεται και δείξε το σπίτι/ Έχουμε ακόμα χρόνο / Σήκωσε την ελπιδοφόρο φωνή σου, έχεις μια επιλογή/ Τα κατάφερες τώρα/ Πέφτοντας αργά, τραγούδα τη μελωδία σου/ Θα τραγουδήσω μαζί».

Ο Ward ήταν μέλος της Team Kelly το 2021 κατά τη διάρκεια της σεζόν 20, όπου αποκλείστηκε στον ημιτελικό πριν ο Cam Anthony πάρει τελικά το τρόπαιο για την ομάδα του Blake Shelton. Μερικές από τις πιο αξέχαστες ερμηνείες του στο The Voice περιλαμβάνουν την ακρόαση του με το "Dancing On My Own" της Robyn καθώς και τις διασκευές των "Already Gone" του Clarkson, "Bruises" του Lewis Capaldi και "Iris" των Goo Goo Dolls.

Αργότερα στο σόου, ο Clarkson πήρε συνέντευξη από τον Ward για το χρόνο του στο ριάλιτι τραγουδιού, τη διάγνωση καρκίνου της μαμάς του - που τον οδήγησε στην αρχική οντισιόν για τη σεζόν 19 - καθώς και για το νέο του σινγκλ "Close to Love".