ΝΕΑ

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι της Rihanna;

Χρόνια Πολλά Rihanna!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Μπορεί να έχει μια καριέρα 17 ετών, να την είδαμε στο Super Bowl και να μας ενθουσίασε με το φαντασμαγορικό show, ωστόσο, για εμάς η Rihanna θα είναι πάντα το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Η τραγουδίστρια είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Μεγάλωσε σε ένα μικρό σπιτί με τους γονείς και αδέλφια της, ενώ πουλούσε ρούχα με τον πατέρα της στον δρόμο για να ζήσουν.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που έπρεπε να αντιμετωπίσει ως παιδί. Από μικρή ήρθε αντιμέτωπη με τον αλκοολισμό του πατέρα της και τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Θυμάται μάλιστα, να είναι κακοποιητικός προς την μητέρα τους και εκείνη να προσπαθεί να μπεί ανάμεσα τους για να τους χωρίσει.

Όταν η Rihanna ήταν 14 ετών, οι γονείς της πήραν διαζύγιο και ένας φυσιολογικός και υγιεινός τρόπος ζωής ξεκίνησε.

Η τραγουδίστρια μεγάλωσε ακούγωντας reggae, ενώ στο σχολείο είχε δημιουργήσει ένα μουσικό τρίο με τις συμμαθήτριες της στα Μπαρμπέιντος, όπου και μεγάλωσε.

Χωρίς να έχουν όνομα, το συγκρότημα έκανε audition για τον παραγωγό Evan Rogers, ο οποίος έχει δηλώσει : "Από τη στιγμή που η Rihanna πάτησε το πόδι της στο studio, τα άλλα δύο κορίτσια ήταν σαν να μην υπάρχουν". Και έτσι ξεκίνησε μια μουσική καριέρα που πολλοί θα ζήλευαν.

Σήμερα, η Rihanna έχει γενέθλια και μοιραζόμαστε μαζί σας τα 10 αγαπημένα μας τραγούδια της!

1) Don't Stop The Music

2) Umbrella feat. JAY Z

3) Rude Boy

4) Diamonds

5) Stay feat. Mikky Ekko

6) We Found Love feat. Calvin Harris


7) Love The Way You Lie feat. Eminem


8) Only Girl (In The World)


9) Lift Me Up (soundtrack από την ταινία "Wakanda Forever")


10) Can't Remember To Forget You feat. Shakira