ΝΕΑ

Σε ποιους θα φέρει έρωτες και σε ποιους λεφτά η Αφροδίτη από τον Κριό;

Προβλέψεις από 20 έως και 26 Φεβρουαρίου 2023

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Πώς και πώς την περιμένουμε αυτήν την εβδομάδα, καθώς γίνεται κάτι το συγκλονιστικό! Μπαίνει η Αφροδίτη στον Κριό, εντάξει, μπορεί να μη σας αφορά όλους άμεσα, αλλά, όπως και να ‘χει, μία δραστηριοποίηση στον τομέα έρωτα θα την έχουμε! Οι πιο ευνοημένοι από όλους -και δεν τολμώ να πω κανέναν άλλον- είναι οι Κριοί. Βέβαια, θα επηρεάσει και τα υπόλοιπα παρορμητικά Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Κατά τα άλλα, αυτήν την εβδομάδα ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ουρανό και θα επηρεάσει τα σταθερά κατά κύριο λόγο. Θα προσφέρει ξαφνικά και σοκαριστικά νέα! Λίγο πιο μετά, ο ίδιος πάλι (ο Ερμάκος) θα συναντηθεί με τον Άρη και εκεί προβλέπεται τα πράγματα να είναι λίγο πιο τσακωσιάρικα. Θα τσακωνόμαστε δηλαδή, θα κάνουμε πόλεμο με τα λόγια μας, οπότε τα ζώδια Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι να βουτήξετε τη γλώσσα σας μέσα στο κεφάλι σας πριν μιλήσετε, διότι θα γίνουν σκηνικά Άσπα και Φωτεινή στο Fame Story, «τι της έκανα, μωρέ, της μ@#$%^&;;»

ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους, μπροστάρηδές μου, θα σας γράψω και κάτι ερωτικό, γιατί κάτι γνωστοί μού έχουν φάει τα σωθικά. Από σήμερα που λέτε, περνάει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι θα είστε ακαταμάχητοι, όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι επάνω σας, κάνει δε θα σας χαλάει χατίρι - κι άμα σας χαλάσει, δηλαδή, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Γενικότερα, ό,τι θέλετε θα το έχετε στα πόδια σας. Την επιρροή της θα την καταλάβουν σε πρώτο βαθμό οι Κριοί των πρώτων ημερών και όσο περνάνε οι ημέρες και οι υπόλοιποι, εδώ θα είμαστε να σας ενημερώνω, μη μου ανησυχείτε! Κάτι άλλο που συμβαίνει όταν μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό μας, είναι ότι μας έρχεται η επιθυμία να ανανεώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση. Πολλές φορές μας πιάνει και η όρεξη να ανανεώσουμε τον χώρο μας με διάφορα διακοσμητικά, αρωματικά, κάνα λουλούδι, τέτοια πράγματα που φτιάχνουν τη διάθεση. Εννοείται, φυσικά, πως είστε και οι πιο ερωτεύσιμοι του ζωδιακού αυτήν την περίοδο, οπότε τα φλερτ θα πάνε και θα έρχονται! Για τα υπόλοιπα πλανητικά έχω να σας πω ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι φίλοι σας, οι άνθρωποι που υπηρετείτε τις ίδιες ιδέες. Με τους προαναφερόμενους, λοιπόν, πρώτον υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε ή να έρθετε σε μία έντονη λογομαχία, γενικότερα θα έχετε μία αντιφατική διάθεση που θα αφορά στα οικονομικά και τις ηθικές αξίες που εξυπηρετεί ο καθένας μας. Θα ήθελα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτές τις κουβέντες, διότι τα πράγματα μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου. Από την άλλη, αν θέλετε να πετύχετε κάτι που να έχει σχέση με τα του διαδικτύου, ένα μεταφορικό μέσο ή ένα ηλεκτρονικό μέσο που χρησιμοποιούμε για το σερφάρισμα στο internet, μπορείτε αυτήν την εβδομάδα με αποφασιστικότητα και τόλμη να κάνετε τις κινήσεις σας διότι τα άστρα σάς ευνοούν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γεια σας αγαπημένοι μου πασάδες, αρχίζει μία περίοδος που μπορεί να πέσει λίγο η ψυχολογία σας και να έχετε τη διάθεση να κλειστείτε στο σπίτι. Αυτό συμβαίνει γιατί η Αφροδίτη, που είναι υπεύθυνη για τις επιθυμίες, αλλά και τις απολαύσεις μας, μπαίνει στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, άρα δε θα πολυκαταλαβαίνετε και την ενέργειά της. Κάτι άλλο που συμβαίνει με αυτήν της την καινούργια θέση, είναι ότι υπάρχει περίπτωση να αρχίσετε να έχετε οικονομικές συναλλαγές που δε θέλετε να φανερωθούν για τους δικούς σας λόγους. Ένα άλλο που γίνεται, είναι ότι αρχίζουμε και έχουμε έρωτες ή άτομα τα οποία δεν μπορούν να είναι αποκλειστικά δικά μας. Μπορεί για παράδειγμα να γνωρίσετε κάποιον δεσμευμένο ή κάποιον που να μην του επιτρέπει η θέση του, κοινωνική ή επαγγελματική, να είστε μαζί. Επίσης μπορεί να υπάρξουν και άτομα που δε θέλουν να σας φανερώσουν ακόμη τον έρωτά τους γιατί ντρέπονται. Όταν βρουν το θάρρος θα φανερωθούν και αυτό θα γίνει όταν μπει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, μέχρι τότε υπομονή! Άλλο είναι το αστρολογικό γεγονός που σας αφορά άμεσα και αυτό είναι η συνάντηση του Ερμή πρώτα με τον Ουρανό και μετά με τον Άρη. Από το πρώτο ραντεβού τα πράγματα δε θα είναι πολύ θετικά, θα σας επιστήσω την προσοχή στον τομέα της δουλειάς. Θα ήθελα να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί αυτήν την εβδομάδα, διότι θα έχετε μία βάρβαρη ειλικρίνεια, να την πω, που πολλοί δεν μπορούν να την αντέξουν. Επίσης, μπορεί να υπερεκτίμησετε τις ικανότητες και τον εαυτό σας, και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα κάποια σύγκρουση στη δουλειά. Ενώ δε φημίζεστε για τη βιασύνη σας, αυτήν την εβδομάδα δε θα μπορείτε να συγκρατηθείτε. Αν έχετε υπόψιν σας όλα αυτά που σας είπα, τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Απλώς, να θυμάστε ότι αυτήν την εβδομάδα έχετε την προδιάθεση να λογομαχήσετε ή να το παίξετε εξυπνάκηδες μέσω του λόγου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, θα σας ξεκινήσω από το ραντεβού του Ερμή με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θετικό μπορούμε να πούμε ότι θα είναι αυτό το ραντεβού για εσάς, καθώς θα έχετε τη διάθεση για συζήτηση -κάτι που πιστεύω ότι είναι το αγαπημένο σας- ή ακόμα και για λογομαχία. Το μυαλό σας θα έχει πάρει στροφές, θα είστε εύστοχοι και εντυπωσιακοί συνομιλητές και θα μπορείτε να αποδίδετε τον λόγο με πολύ σωστό και κατανοητό τρόπο. Δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι θα είστε η λεγόμενη γλωσσοκοπάνα αυτήν την εβδομάδα, αλλά καθόλου δεν πειράζει παιδιά, όλα μες στη ζωή είναι. Αυτό το ταλέντο που θα έχετε αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αν έχετε τίποτα δοσοληψίες με το εξωτερικό, αν συνεργάζεστε για παράδειγμα με κάποιον απ’ έξω ή θέλετε να επεκτείνετε τη δουλειά σας, καθώς θα μπορέσετε να τον πείσετε με πολύ λογικά επιχειρήματα. Επίσης, αν είστε σε διαδικασία πτυχίου και χρειάζεται να βγάλετε κάποιον λόγο ή να γράψετε την πτυχιακή σας, αυτή είναι η καλύτερη εβδομάδα. Γενικότερα θα μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας μέσα από τη δύναμη της αποφασιστικότητας. Μία μικρή σημείωση, να ξέρετε ότι αν είστε δικηγόρος, αυτήν την εβδομάδα μόνο επιτυχίες προβλέπονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, η εβδομάδα μας ξεκινάει χαλαρά και το κύριο αστρολογικό γεγονός που θα μας επηρεάσει είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο άλλο παρορμητικό ζώδιο του Κριού. Αυτό για εμάς σημαίνει ότι θα αρχίσουμε να έχουμε περισσότερη δουλειά, αν είμαστε ελεύθεροι θα δεσμευτούμε μέσα από τον χώρο της εργασίας ή θα πάρουμε παραπάνω χρήματα. Αυτή η καινούργια της θέση μάς ευνοεί στο να πάρουμε την προαγωγή που περιμέναμε ή έστω να λάμψουμε στην κοινωνία. Με πιο απλά λόγια σημαίνει ότι, αν θέλουμε να κάνουμε κάποιο επαγγελματικό βήμα, τα άστρα είναι με το μέρος μας. Το άλλο θετικό είναι ότι όποιο καρκινάκι είναι άνεργο, ευνοείται αυτήν την περίοδο στο να βγει από αυτήν την κατάσταση. Το κομμάτι που χρειάζεται να προσέξουμε είναι οι φίλοι μας. Με τα συγκεκριμένα πρόσωπα υπάρχει περίπτωση να έχουμε ένα μικρό μπέρδεμα στη μεταξύ μας επικοινωνία, καθώς ένας από τους δύο, εμείς ή οι άλλοι μπορεί να υπερεκτιμήσουμε τον εαυτό μας και κάπως έτσι να βγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου. Θα χρειαστεί να μην είμαστε βιαστικοί να μην είμαστε νευρικοί, ό,τι υπερδιέγερση αισθανθούμε να την καταπνίξουμε. Τώρα σας λέω ότι δεν πρέπει να τα κάνουμε, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα είμαστε έτσι ούτως ή άλλως, απλώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τώρα που το γνωρίζουμε να κατεβάσουμε λίγο τους τόνους από μέρους μας!

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου λιοντάρια, η καινούργια θέση της Αφροδίτης θα σας ευνοήσει και θα σας φέρει τη διάθεση να ασχοληθείτε με ξένες γλώσσες, κουλτούρες και πολιτισμούς, ακόμα και με ταξίδια. Η επιθυμία να ταξιδέψετε, έστω και νοερά αν δεν μπορείτε πρακτικά, θα είναι αρκετά έντονη. Αυτή η καινούργια της θέση είναι επίσης μία καλή ευκαιρία για το να πάρετε κάποιο πτυχίο ή να μάθετε κάποια καινούργια ανώτερη γνώση. Μπορείτε πολύ εύκολα να πάτε να γραφτείτε σε μία σχολή και να μάθετε και εσείς οι ίδιοι αστρολογία, έχω να σας προτείνω την καλύτερη αν θέλετε! Αν είστε ελεύθεροι, τα νέα είναι ευχάριστα καθώς ο έρωτας μπορεί να έρθει από το εξωτερικό ή να έχει κάποια σχέση με αυτό. Δε χρειάζεται δηλαδή να ταξιδέψετε για να ερωτευτείτε, μπορεί να έρθει το εξωτερικό εδώ, ποτέ δεν ξέρεις! Αυτά ήταν τα καλά και τα ευχάριστα, πάμε και στα λίγο πιο δύσκολα τώρα και έχουν να κάνουν με τη σχέση, τον γάμο και τη δουλειά σας. Σε αυτούς τους τομείς που λέτε, θα πρέπει να κατεβάσετε λίγο τις ταχύτητες, διότι τα πράγματα μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου. Είναι μία εβδομάδα που μπορεί να είστε αρκετά νευρικοί, να έχετε μία βιασύνη μέσα σας, ένα σάστισμα, να μην ξέρετε τι γίνεται, που παν τα τέσσερα και ό,τι πάτε να κάνετε να πηγαίνει στραβά. Αν είναι κάτι το οποίο δε χρειάζεται να το πραγματοποιήσετε, και μιλάω για κάποιο project στη δουλειά, τότε καλό θα ήταν να το αφήσετε για μία άλλη εβδομάδα. Αυτήν εδώ προβλέπεται η ενέργειά σας να διασκορπίζεται και να μην είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας, κρίμα λοιπόν τόση ενέργεια να πάει τζάμπα, πηγαίντε κάνα γυμναστήριο καλύτερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, η Αφροδίτη για εσάς κάνει την είσοδό της στον τομέα όπου αστρολογικά κοιτάμε τα λεφτά των άλλων. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς τα εκεί. Τέτοιου είδους χρήματα είναι τ@ συντρόφου, ενός δανείου που έχετε πάρει από την τράπεζα ή μπορεί επίσης να αρχίσετε ασχολείστε με τα φορολογικά σας. Κάτι άλλο που θα σας έρθει να κάνετε είναι το σεξ. Ναι, ξέρω, σοκάρεστε, αλλά πρέπει να το συνηθίσετε κάποια στιγμή. Όταν λέω σεξ, στην περίπτωσή σας θα πρέπει να κάνετε αυτό που λέω εγώ το σεξ του Σκορπιού, αυτό δηλαδή που γίνεστε ένα με τον άλλον, αυτό που συγχρονίζονται παλμοί και ανάσες. Που η διείσδυση δεν είναι μόνο σαρκική, αλλά και αισθησιακή. Θα σας δοθούν, λοιπόν, ευκαιρίες να ξεσαλώσετε και να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Στα υπόλοιπα νέα της εβδομάδας, τώρα, να αναμένετε να ακούσετε κάποια νέα που θα έχουν να κάνουν με κάποια καθημερινή σας συνήθεια. Τέτοιες περιπτώσεις είναι η διατροφή μας, που χρειάζεται καθημερινή φροντίδα, η γυμναστική ή η περιποίηση του κατοικίδιου. Ένα απλό παράδειγμα είναι να διαπιστώσετε ότι σας πειράζει μία τροφή, οπότε να χρειαστεί να την αντικαταστήσετε. Το άλλο κομμάτι που χρειάζεται να προσέξετε είναι στη δουλειά σας, εκεί θα χρειαστεί να είστε ήρεμοι, διότι λόγια θα ειπωθούν που μπορούν να ταράξουν την ψυχική σας ηρεμία. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα είστε αρκετά εύστροφοι και εύστοχοι σε όλα σας τα σχόλια, αυτό όμως πολλές φορές δημιουργεί τη γνωστή γλωσσοκοπάνα, οπότε κρατήστε το αυτό ως συμβουλή, γιατί οι λέξεις πονάνε και πίσω δε γυρνάνε.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, θεωρώ ότι είστε το δεύτερο πιο τυχερό ζώδιο μετά τον Κριό, διότι η Αφροδίτη, η οποία είναι υπεύθυνη για τους έρωτες και τις απολαύσεις στη ζωή μας, μπαίνει στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών για εσάς. Με απλά λόγια ήρθε η εποχή του ζευγαρώματος για εσάς. Όμορφοι είστε έτσι κι αλλιώς, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα απολύτως, ούτε μαλλιά, ούτε μακιγιάζ, ούτε τίποτα. Ο έρωτας για εσάς θα έρθει έτσι όπως θα είστε. Δε θέλω να μου πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να μου σκέφτεστε γάμους από τώρα, λίγο κράτει και θα ‘ρθει και αυτό στην ώρα του. Αν είστε από τους Ζυγούς που είστε ήδη δεσμευμένοι και όλα τα παραπάνω δε σας αφορούν καθόλου, τότε αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη στο επαγγελματικό κομμάτι. Σας έχω κι άλλο ευχάριστο νέο, και αυτό είναι η συνάντηση του Ερμή με τον Άρη που γίνεται στα άλλα δύο αέρινα ζώδια, τον Δίδυμο και τον Υδροχόο. Αυτό αστρολογικά φέρνει πολύ μεγάλη τύχη και εύνοια. Για να μη σας τα λέω έτσι γενικά και αόριστα, αν είστε καλλιτέχνης ευνοείστε πάρα πολύ στο να προωθήσετε το καλλιτέχνημά σας, ακόμα και στο εξωτερικό. Είναι μία μοναδική ευκαιρία που θα σας δοθεί. Επίσης, δια μέσω του λόγου, γραπτού και προφορικού, σας δίνεται η δυνατότητα σε συνδυασμό φυσικά με το επιχειρηματικό σας πνεύμα, να επιτύχετε ό,τι εσείς θέλετε. Τη μεγαλύτερη εύνοια θα την έχουν οι Ζυγοί που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου ή όποιος έχει πλανήτες από την 15η έως την 17η μοίρα. Δείξτε Τόλμη και Γοητεία αυτήν την εβδομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα βγείτε κερδισμένοι, η αποφασιστικότητα είναι λίγο που με δυσκολεύει σε εσάς, γιατί με τις αποφάσεις, ως γνωστόν, δεν τα πάτε και πολύ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λατρεμένοι μου κρυψίνοι, η Αφροδίτη για εσάς κάνει την είσοδό της στον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας έρθει η επιθυμία, αλλά και η διάθεση, να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Αν δηλαδή λέγατε καιρό τώρα ότι πρέπει να πάτε στον γιατρό, τώρα θα σας έρθει η όρεξη. Μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε για ένα διάστημα και διατροφή σας, κάτι να έχει συμβεί ας πούμε στον τομέα της υγείας και να είναι υποχρεωτική αυτή η αλλαγή. Επίσης, μπορεί να σας έρθει η όρεξη να πάτε κανένα γυμναστήριο, να κάνετε πιλάτες, γιόγκα, γενικότερα κάποιο είδος γυμναστικής. Αν δεν έχετε κατοικίδιο, και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι να σας έρθει αυτήν την περίοδο! Αν είστε άνεργοι τα νέα είναι θετικά, διότι μάλλον θα σταματήσετε να βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση - αν δεν είστε, τότε προβλέπεται περισσότερη δουλειά. Στα υπόλοιπα νέα της εβδομάδας κάτι θα ακούσετε από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας ή ένα πρόσωπο που μένετε μαζί του που θα σας ταράξει στον τομέα των σχέσεων. Δεν ξέρω, μήπως οι γονείς σας είναι άρρωστοι, θέλουν τη φροντίδα σας και έρθουν και κατσικωθούν στο σπίτι σας; Μήπως χρειάζεται να πάτε εσείς σε εκείνους, και έτσι να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τη σχέση σας, επειδή θα είστε μακριά και τα λοιπά, κάτι τέτοιο πάντως προβλέπεται να γίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, χαρούμενα νέα σάς φέρνω καθώς για εσάς αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να είναι γεμάτη χαρά – και, μεταξύ μας, όχι μόνο η εβδομάδα, θα κρατήσει κανέναν μήνα αυτή η χαρά! Η Αφροδίτη για εσάς μπαίνει στον τομέα, λοιπόν, της χαράς για εσάς. Αν έχετε παιδάκια, αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους. Αν είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για πάρα πολύ φλερτ, με όλα τα επακόλουθα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι οι ελεύθεροι Τοξότες μπορείτε να πάρετε τα βιβλία σας, να πάτε σε μία βιβλιοθήκη και εκεί να αρχίσετε το παιχνίδι με τα μάτια. Αν ανήκετε στο καλλιτεχνικό στερέωμα μπορείτε κάλλιστα να βάλετε μπρος το επόμενό σας καλλιτέχνημα, είτε είναι ένα βιβλίο είτε είναι μία θεατρική παράσταση είτε είναι μία ταινία είτε είναι, τέλος πάντων, οτιδήποτε καλλιτέχνης είστε. Θα τολμήσω να σας πω ότι, οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να πάτε και στο καζίνο, γιατί εκτός του ότι θα περάσετε καλά, υπάρχει περίπτωση και κάτι να κερδίσετε. Ο τομέας που θέλω να προσέξετε λίγο παραπάνω είναι τα social media και ο σύντροφός σας, δε μιλάω για τους παντρεμένους, για τους ελεύθερους λέω που απλώς έχουν μία σχέση. Σας ενημερώνω ότι σε αυτούς τους δύο τομείς υπάρχει πιθανότητα να μου είστε ετοιμόλογοι, εύστροφοι και να μην αφήνετε κουβέντα να πέσει κάτω. Σας ενημερώνω ότι αυτό πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει και λεκτικές παρεξηγήσεις. Εύχομαι να το χειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, είστε και εσείς από τα ζώδια που σας αφορά έμμεσα η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, διότι είναι και αυτό ένα άλλο παρορμητικό ζώδιο όπως και εσείς. Θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας. Απλά παραδείγματα είναι πως, αν οι γονείς σας είναι σε μεγάλη ηλικία θα χρειαστούν πιο εντατικά τη φροντίδα σας το επόμενο διάστημα. Κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με το ίδιο σας το σπίτι, να θελήσετε να κάνετε κάποια ανακαίνιση, να φτιάξετε το μπάνιο, την κουζίνα ή απλώς να αλλάξετε διακόσμηση, απλά καθημερινά πράγματα δηλαδή. Αν είστε σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού, τότε τα πράγματα θα είναι λίγο πιο εύκολα, γιατί έχετε ένα μπουστάρισμα από την Αφροδίτη. Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε την τρέχουσα εβδομάδα είναι το οικονομικό σας κομμάτι και να μην κάνετε σπατάλες λόγω βιασύνης. Μη δείτε δηλαδή ένα αντικείμενο και το πάρετε με τη μία, χωρίς να κάνετε την απαραίτητη έρευνα αγοράς πρώτα. Αστρολογικά ευνοείστε στο να πάρετε παράξενα αντικείμενα, μάλλον θα ξενυχτήσατε στην τηλεόραση, θα βλέπατε τα κανάλια τηλεπωλήσεων και σας έχουν πάρει τα μυαλά αέρα. Μωρέ και εγώ το κάνω, ωραία περνάει η ώρα εκείνες τις ώρες, αλλά δεν το αγοράζω κιόλας, για προσέξτε το λίγο αυτό το κομμάτι. Αυτό που θα θέλετε να πάρετε δεν είναι κάτι απαραίτητο, θα είναι κάτι που θα το θέλετε για τη διασκέδασή σας, τώρα που σας τα γράφω όλα αυτά και βλέπω και τα αστρολογικά, για κανένα sex toy σας βλέπω να πηγαίνετε. Πολύ μεγάλη προσοχή στο κατάστημα από όπου θα το αγοράσετε, να μην είναι απάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, με τον Ερμή στο ζώδιό σας και τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, ένα μπουμ, μία έκπληξη προβλέπεται να γίνει στα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αυτήν την εβδομάδα θα ήθελα να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια στη χαρά και το σεξ, γιατί κατά τα υπόλοιπα, παιδιά, τα πράγματα δεν τα βλέπω και τόσο ευχάριστα. Εντάσεις προβλέπονται και μάλιστα θα έρθουν από το περιβάλλον του σπιτιού. Αν οι γονείς σας είναι εν ζωή και από εκείνους να περιμένετε κατιτίς. Η συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να προσπαθήσετε να μην διασκορπίσετε την ενέργειά σας δεξιά και αριστερά. Καταλαβαίνω ότι θα έχετε πολύ έντονο το αίσθημα της νευρικότητας, θα είστε βιαστικοί, θα θέλετε να τα κάνετε όλα, όμως δε θα σας βγει σε καλό αυτό. Τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα στο ερωτικό κομμάτι για εσάς, καθώς όλο και κάποιο παιχνιδάκι προβλέπεται να γίνει εκεί. Είναι μία εβδομάδα που θα μπορέσετε να ρίξετε το γκομενάκι που θέλετε, μόνο και μόνο με τα λόγια σας. Γυρίστε δηλαδή στο παλιό καλό κλασικό καμάκι και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Σας το λέω αυτό, διότι θα είστε αρκετά εύστροφοι αυτή την εβδομάδα και οι ατάκες θα πέφτουν βροχή. Αν είστε από τους Υδροχόους που έχουν παιδιά, τότε όλο σας το ενδιαφέρον θα στραφεί προς εκείνα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου ψαράκια, πρώτα από όλα χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα! Επειδή μου είστε πολλοί και εγώ δεν είμαι Ωνάσης για να πάρω σε όλους δώρα, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να σας προσφέρω λίγο παραπάνω χαρά αυτές τις ημέρες που έχετε τα γενέθλιά σας. Τις καλύτερες ευχές και στους καλλιτέχνες μας (που επί τον πλείστον είναι Ιχθείς) και ιδιαίτερα των παραστατικών τεχνών που δίνουν τον δικό τους αγώνα. Χαράς Ευαγγέλια θα σας γράψω, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στο πορτοφόλι σας, άμα κάνετε πέρα όλες τις αποδείξεις και τα φυλαχτά που έχετε μέσα στο πορτοφόλι σας θα τη δείτε τη γλυκούλα και αυτό που θα κρατάει θα είναι πραγματικά λεφτά! Όπως καταλάβατε, έσοδα προβλέπονται για εσάς και κάποια «επιτέλους» ακούω να βγαίνουν από το στόμα σας! Ναι, σίγουρα καλό είναι αυτό, αλλά ταυτόχρονα θα σας έρθει και η επιθυμία να αγοράσετε πράγματα που μπορεί να μην έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη ή να κάνετε κάποιες δραστηριότητες extra του φυσιολογικού. Για τα πιο φιλοσοφημένα ψαράκια, αυτή η νέα θέση της Αφροδίτης θα τους προσφέρει την επιθυμία να ανανεώσουν τις ηθικές τους αξίες. Διανύετε μία περίοδο που το μυαλό σας μπορεί να βρίσκεται σε μία κατάσταση αναζήτησης της αλήθειας και του νοήματος της ζωής. Με τον Ερμή στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, ενδείκνυται να κάνετε τέτοιες αναζητήσεις και συζητήσεις, όπως επίσης μπορεί να είναι και μία περίοδος που έχετε αρκετά μυστικά. Τον νου σας παιδιά τι κρατάτε κρυφό, γιατί πολύ σύντομα θα φανερωθούν και δε θέλω να μου βγείτε εκτεθειμένοι. Άλλος τρόπος λειτουργίας του Ερμή είναι να κάνετε μία πολύ καλή προετοιμασία έτσι ώστε, όταν μπει στο ζώδιό σας, να μπορέσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας με πολύ καλύτερο τρόπο.

Αυτά από εμένα, σας ευχαριστώ που με διαβάσατε και αυτήν την εβδομάδα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη!