ΝΕΑ

Το BBC Music ανακοινώνει το νέο ντοκιμαντέρ και podcast του Kanye West

Το BBC ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει ένα ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ που θα εξερευνά τη ζωή και την καριέρα του Kanye West AKA Ye. Το We Need to Talk about Kanye θα μεταδοθεί στο BBC Two και θα έχει μπροστά του τον βραβευμένο με BAFTA ερευνητή δημοσιογράφο Mobeen Azhar, μετά από την εξερεύνηση της συντηρητικής θέσης της Britney Spears στην ταινία «The Battle for Britney» με την αναγνωρισμένη κριτική.

Εκτυλίσσεται με φόντο την προεκλογική εκστρατεία του Ye's 2024 και σε μια εποχή που η συμπεριφορά του έχει προκαλέσει οργή και επαναξιολόγηση της θέσης του στη λαϊκή κουλτούρα, αυτό το μεμονωμένο ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον Mobeen καθώς προσπαθεί να κατανοήσει το περίπλοκο ταξίδι που οδήγησε τον Ye να γίνει ένας από τους πιο διάσημους και δημιουργικά επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του. Αλλά πιο πρόσφατα, στην καταδίκη και τη φήμη.

Το We Need to Talk about Kanye παράγεται από την Emerging Indie of the Year, Forest για το BBC Music και διανέμεται από την Abacus Media Rights. Οι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι η Catey Sexton και η Jez Lee, η παραγωγός είναι η Laura Kaye και ο παραγωγός/σκηνοθέτης ο Stefan Mattison. Το παρήγγειλε ο Jonathan Rothery, Επικεφαλής Δημοφιλούς Μουσικής για τη Μουσική του BBC και η Rachel Davies είναι το Executive Commoning.

Η ημερομηνία μετάδοσης του ντοκιμαντέρ θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες. Μια σειρά podcast 8 μερών The Kanye Story θα συνοδεύει επίσης το ντοκιμαντέρ. Παράγεται από την Forest Sounds για το BBC Sounds, κάθε επεισόδιο θα προσκαλεί νέους καλεσμένους, οι οποίοι μπορούν να φέρουν μια εικόνα για τη ζωή του Kanye και να σκάψουν βαθύτερα στη θέση του στον πολιτισμό. ξεκινώντας από την πρώιμη στρατοσφαιρική επιτυχία μέχρι την καταδίκη των μεταγενέστερων χρόνων.