ΝΕΑ

Αυτό το ήξερες για τον Ed Sheeran;

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Ed Sheeran είναι μια ρομαντική ψυχή και αυτό το καταλαβαίνουμε αμέσως από τα τραγούδια του.

Ένας τραγουδιστής με απεριόριστο ταλέντο όχι μονο στην φωνή αλλα και στο χαρτί, καθώς έχει γράψει τραγούδια όχι μόνο για τον εαυτό του αλλα και για άλλους καλλιτέχνες.

Ένας άνθρωπος με καθαρή ψυχή και μεγάλη καρδιά, για την οποία δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον έχει αγαπήσει. Υπάρχουν όμως μερικές λεπτομέρειες της ζωής του που δεν γνωρίζουμε.

Εσείς ξέρατε ότι μιλάει 4 γλώσσες ή ότι είναι tattoo artist;

Δεν πειράζει. Σήμερα ήρθε η στιγμή να τα μάθετε όλα.

1) Θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του στην ίδια πόλη που μεγάλωσε και εκείνος

To 2012 o Ed Sheeran αγόρασε μια έπαυλη στο Framlingham του Suffolk στην Αγγλία. Είναι στην ίδια πόλη που μεγάλωσε και εκείνος. Ήταν η πρώτη μεγάλη αγορά που έκανε εφόσον έγινε γνωστός το 2012. Ο λόγος που είχε αγοράσει την έπαυλη δεν είναι άλλος από το ότι ήθελε να μεγαλώσει τα παιδιά του σε εκείνη την πόλη.

2) Ξέρει να μιλάει σύνολο 4 γλώσσες!

Ο Ed γεννημένος στην Αγγλία, φυσικά, μιλάει Αγγλικά. Αλλα δεν είναι η μόνη γλώσσα που ξέρει. Μιλάει, επίσης, Γερμανικά, Γαλλικά και λίγα Ελληνικά.

3) Η κάθε κιθάρα του έχει δικό της όνομα

Ο Ed Sheeran όπως φαίνεται θέλει να κάνει λίγο πιο προσωπική την μουσική του καριέρα. Και αυτό βγάζοντας ονόματα και στις 4 κιθάρες που έχει στην κατοχή του. Οι κιθάρες του, λοιπόν, ακούνε στα ονόματα Lloyd, Felix, Cyril και Nigel. Τις παίρνει σε όλες του τις περιοδείες μαζί τα τελευταία 9 χρόνια.

4) Τον «ανακάλυψε» η Taylor Swift

Κατά την διάρκεια της περιοδείας της Taylor Swift για το άλμπουμ της “Red” το 2012, η τραγουδίστρια «έπεσε» πάνω στη μουσική του Ed Sheeran και αμέσως επικοινώνισε μαζί του. Για το υπόλοιπο της περιοδείας, ο Ed άνοιγε τις συναυλίες και ήταν μέρος της ομάδας της Taylor Swift. Μάλιστα, έχουν γράψει και τραγούδια μαζί όπως το “Everything Has Changed”.

5) Είναι και Tattoo Artist!

Όπως ξέρουμε ή βλέπουμε ο Ed είναι μεγάλος Fan των τατουάζ. Έχει μάθει και ο ίδιος με την βοήθεια του φίλου του και επαγγελματία Tattoo Artist, Kevin Paul, την τέχνη. Έχει χρησιμοποιήσει και το μηχάνημα του Kevin για να σχεδιάσει ένα ταττού, κλειδαριά, στο χέρι του καλού του φίλου Harry Styles.

6) Παίζει αρκετά μουσικά όργανα

Ο Ed Sheeran είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης που το τραγούδι δεν είναι το μόνο για το οποίο τον θαυμάζουμε. Ξέρει, επίσης, να παίζει πιάνο, κιθάρο, τσέλο, μπάσο και ντράμς.

7) Έχει υπάρχει άστεγος για μερικά βράδια

Πριν ξεκινήσει την καριέρα του στην μουσική, ο Ed δυσκολευόταν να πληρώσει το ενοίκιο και είχε τύχει μερικά βράδια να κοιμάται στους δρόμους, τα παγκάκια ή τον καναπέ ενός φίλου του. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, για δύο βράδια είχε κοιμηθεί έξω από το παλάτι του Buckingham και ήταν η αφορμή για να γράψει το τραγούδι “Homeless”.

8) Το “A-Team” είναι εμπνευσμένο από μια άστεγη γυναίκα

Τα περισσότερα τραγούδια του Ed είναι εμπνευσμένα από κάποια αληθινή ιστορία Σε αυτό το τραγούδι, λοιπόν, ο τραγουδιστής μιλάει για μια άστεγη γυναίκα, που ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά. Το τραγούδι είναι η ιστορία της.

9) Έχει πάνω από 50 τατουάζ!

Ο Ed Sheeran είναι ανάμεσα στους Celebrity με τα περισσότερα τατουάζ. Είχε σύνολο περίπου από 60 εώς και 100 τατουάζ στο σώμα του. Αν ποτέ θελήσετε να μάθετε τα πάντα για τον Ed απλά δείτε τα τατουάζ του. Όλα λένε μια προσωπική του ιστορία.

10) Παίρνει τις συμβουλές των θαυμαστών του πολύ σοβαρά

Ο Ed Sheeran αγαπάει πολύ τους θαυμαστές του και παίρνει ττις συμβουλές τους σοβαρά. Σύμφωνα με το ίδιο, το άλμπουμ του “X” δεν έχει καμία απρεπή λέξη γιατί ένας οδηγός ταξί κάποτε του το ζήτησε για να μπορεί η μικρή κορούλα του να ακούσει τα τραγούδια χωρίς φόβο.