ΝΕΑ

Η Selena Gomez μιλάει για τη νέα μουσική που ετοιμάζει: «Είναι πραγματικά δυνατή, δυνατή»

Σηκωθείτε, Selenators! Μετά την κυκλοφορία του Only Murders in the Building, τη δεύτερη σεζόν και το ντοκιμαντέρ της Apple TV+ My Mind & Me, η Selena Gomez δίνει στους θαυμαστές της ακόμα ένα πράγμα για το οποίο είναι ενθουσιασμένοι. Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη (15 Φεβρουαρίου), η αποκάλυψη του Disney Channel αποκάλυψε ότι δουλεύει σκληρά στο στούντιο και δήλωσε για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές της από τον επόμενο δίσκο της.

«Η μουσική που κάνω αυτή τη στιγμή αφορά αληθινά πράγματα που περπατάω. Είναι πραγματικά δυνατό, δυνατό, πολύ ποπ», είπε η Γκόμεζ για το έργο της που δεν έχει ακόμη τίτλο. «Το θέμα γενικά είναι η ελευθερία – η ελευθερία από τις σχέσεις, η ελευθερία από το σκοτάδι».

Η ιδρυτής του Rare Beauty εξήγησε ότι ενώ θέλει να κάνει αισιόδοξα κομμάτια για να τα ‘καταβροχθίσουν’ οι θαυμαστές της, θα προτιμούσε πολύ περισσότερο να κάνει ένα διαφορετικό είδος μουσικής. «Αν είχα τον τρόπο μου, πιθανότατα θα έγραφα μπαλάντες σε όλη μου τη ζωή, αλλά θέλω να παράγω μουσική που θα κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν», είπε ο Γκόμεζ σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Αν και η ποπ σταρ μοιράστηκε λίγες λεπτομέρειες για το επερχόμενο έργο της, το teaser πιθανότατα παρέχει έναν αναστεναγμό ανακούφισης στους θαυμαστές που περιμένουν νέα μουσική από αυτήν.