ΝΕΑ

Οι Pet Shop Boys αποκαλύπτουν τη συνεργασία τους με τον Noel Gallagher

Οι Pet Shop Boys είπαν ότι έχουν συνεργαστεί με τον Noel Gallagher σε ένα remix ενός από τα νέα του τραγούδια με το συγκρότημα του, High Flying Birds. Το δίδυμο επιβεβαίωσε τη συνεργασία μιλώντας σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. «Μόλις κάναμε remix στον Noel Gallagher. Όλες οι συνεργασίες είναι ενδιαφέρουσες», είπε ο τραγουδιστής Neil Tennant.

Συνέχισε εξηγώντας ότι ο ίδιος και ο Chris Lowe πιστεύουν ότι ο στόχος μιας συνεργασίας είναι να «συνεργαστείς με κάποιον που σε κάνει να ακούγεσαι 10 φορές καλύτερος».

Pet Shop Boys

«Θα ήθελα περισσότεροι καλοί τραγουδιστές να τραγουδούν περισσότερα από τα τραγούδια μας, καθώς πιστεύω ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες», συνέχισε ο Tennant. «Καθώς μεγαλώνεις μαθαίνεις πώς λειτουργεί η μουσική. Στην αρχή δεν ξέρετε πραγματικά, αλλά τώρα νομίζω ότι γνωρίζουμε λίγα».

Το δίδυμο είπε επίσης ότι θα είναι ανοιχτό σε περισσότερες συνεργασίες στο μέλλον. «Δεν θα έλεγα όχι. Ποιός ξέρει?" είπε ο Τέναντ. «Ο Εντ Σίραν μπορεί ξαφνικά να σκεφτεί κάτι. Όπως, αν μας πλησίαζε γι' αυτό και είχε κάτι στο μυαλό του που θα μπορούσε να λειτουργήσει. Οπότε μπορεί να το κάνουμε. Δεν θα κάνουμε το "being cool" και ο Ed Sheeran σίγουρα δεν είναι "cool".