ΝΕΑ

Αυτό το ήξερες για τον The Weeknd;

Χρόνια Πολλά The Weeknd!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Τον γνωρίσαμε την δεκαετία του 2010 και από τότε δεν έχουμε σταματήσει να ακούμε τα τραγούδια του, ενώ συνεχώς μας εκπλήσει με το ταλέντο του.

Ο The Weeknd είναι σίγουρα ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης με συνεργασίες που πολλοί θα ζήλευαν από τα πρώτα κίολας χρόνια της καρίερας του. Άλλωστε με μέντορα τον Drake και ποιος δεν θα ζήλευε;

Κατά περιόδους μας έχει απασχολήσει όχι μόνο για την μουσική του αλλα και για την προσωπική του ζωή, τις διάσημες συντρόφους, τα αυτοκίνητα, την ταραχώδη ζωή. Ποια στοιχεία, όπως, της ζωής του δεν γνωρίζουμε;

Σήμερα, ο The Weeknd κλείνει τα 33 και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας όσα στοιχεία της ζωής του μπορεί να μην γνωρίζετε!

1) Το πραγματικό του όνομα δεν είναι σίγουρα The Weeknd

Εμείς τον γνωρίσαμε ως The Weeknd, δεν είναι όμως αυτό και το πραγματικό του όνομα. Ο τραγουδιστής γεννήθηκε το 1990 με το όνομα Abel Makkonen Tesfaye. Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε δηλώσει παλιότερα, πως από μικρή ηλικία μισούσε το όνομα του και όταν πλέον του δόθηκε η ευκαιρία θιοθέτησε το καλλιτεχνικό όνομα The Weekend.

the weeknd

2) Είναι The Weeknd, όχι The Weekend

Όταν ο τραγουδιστής ξεκίνησε την καριέρα του άκουσε στο όνομα The Weekend. Έλα όμως, που υπάρχει ένα Rock συγκρότημα στον Καναδά με το ίδιο όνομα. Όταν ο ίδιος το έμαθε αφέρεσε το “e” από το όνομα ώστε να αποφευχθούν προβλήματα με τα Πνευματικά Δικαιώματα στο μέλλον.

3) Έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Jim Carrey

Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο The Weeknd, σε συνέντευξη του στο Variety πως η πρώτη ταινία που είδε ως παιδί ήταν το “The Mask”, με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey. Ο τραγουδιστής είχε αγαπήσει τόσο πολύ την ταινία που έκανε όνειρα να γίνει ηθοποιός . Σχεδόν 3 δεκαετίες μετά οι δυό τους γνωρίστηκαν μέσω των Social Media και ο The Weeknd τον προσκάλεσε να ακούσει τα νέα του τραγούδια σε μια εκδήλωση το 2019.

Τότε όχι μόνο ανακάλυψαν ότι μένουν στην ίδια γειτονιά αλλά μάλιστα έχουν αγοράσει και τηλεσκόπια για να μπορούν να χαιρετιούνται από τα σπίτια τους.

4) Τα μαλλιά που τον ξεχώρισαν του προκαλούσαν συχνά πόνους

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, επέλεξε ένα τόσο extreme look για να ξεχωρίζει και ο κόσμος να τον θυμάται ειδικά στην αρχή της καριέρας του. Όμως εκείνη την περίοδο ξυπνούσε στον ύπνο του από τρομερούς πόνους στον αυχένα. Το 2016 έκοψε τα μαλλιά του και παρουσίασε την νέα “Starboy” περίοδο του. Όπως δήλωσε και ο ίδιος στη The Guardian, χάρηκε που κουρέυτηκε γιατί τώρα μπορεί να φοράει καπέλα χωρίς φόβο.

5) Έχει δουλέψει για την American Apparel

Το 2010 ο The Weeknd δούλεψε ως πωλητής στην American Apparel, στο κατάστημα του Τορόντο. Εκείνη την περίοδο ήταν που ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία. Μάλιστα, είχε ήδη πουλήσει τότε μερικά τραγούδια σε γνωστούς τραγουδιστές και οι συνάδελφοι του άκουγαν τα τραγούδια χωρίς να ξέρουν πως είναι δικά του.

6) Είχε παρατήσει το σχολείο

Αφού είχε αλλάξει πολλές φορές σχολείο, ο The Weeknd αποφάσισε να το παρατήσει σε ηλικία 17 ετών. Στη συνέχεια, έπεισε και τον κολλητό του να κάνει το ίδιο. Αμέσως αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε ένα διαμέρισμα στο Τορόντο. Είχε δηλώσει πως το βλέμμα της μητέρας του όταν έφευγε από το σπίτι δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Τον κοίταζε σαν να είχε αποτύχει η ίδια.

7) Έχει υπάρξει άστεγος

Αμέσως μόλις μετακόμισε με τους δύο φίλους του στο διαμέρισμα των 850$ τον μήνα, αναγκάστηκαν να κλέψουν. Έκλεβαν από τα σούπερ μάρκετ για να φάνε. Σε κάποια φάση αναγκάστηκε να πουλάει ναρκωτικά και μετέπειτα άρχισε να ζεί χωρίς όρια για λίγο καιρό. Μετά από κάποιο διάστημα του έκαναν έξωση για να έχει σπίτι να μένει είχε πεί σε 3 κοπέλες πως είναι ερωτευμένος μαζί τους.

Το 2016 αποκάλυψε στην “The Guardian” πως είχε περάσει μερικά βράδια στην φυλακή όταν ήταν μόλις 18 ετών και ήταν αυτό που του άλλαξε την ζωή. Έζησε κάτι τόσο συνταρακτικό ώστε να δεί την ζωή του πιο σοβαρά και να εκτιμήσει την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε.

8) Ο Drake τον βοήθησε να γίνει αυτός που έγινε

Ήταν πρώτος, ο οποίος τον σύστησε στο κοινό του το 2010. Τον υποστήριξε από την πρώτη στίγμη και πίστεψε πολύ στο ταλέντο του. Ο Drake είχε δηλώσει, μάλιστα, στο MTV το 2012 πως νιώθει τον The Weeknd οικογένεια του. Όταν το 2020 ο τραγουδιστής δεν κέρδισε κανένα βραβείο Grammy, o Drake υπερασπίστηκε τον φίλο του για την αδικία που υπέστη.

9) (Ίσως) Ζεί σε στοιχειωμένο σπίτι.

Όπως είχε δηλώσει ο The Weeknd στο Rolling Stone το 2015, το μέρος που κατοικεί είναι στοιχειωμένο. Σύμφωνα με τον ίδιο, στους λόφους του Hollywood, όπου και μένει, υπήρχε παλιά ένα νεκροταφείο, το οποίο πλεόν έχει γκρεμιστεί. Γι’αυτό, όπως λέει, υποφέρει από νυχτερινές παραλύσεις. Ακούει φωνές τα βράδια ενώ φυσικά σε ένα μέρος του μυαλού του έχει ότι μπορεί να είναι και ο αέρας στους λόφους.

10) Έχει συλλογή αυτοκινήτων αξίας 3.000.000$

Ο The Weeknd δεν έχει μόνο το McLaren P1 αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολλαρίων που είδαμε στο Video Clip του “Starboy”. Έχει στη συλλογή του αυτοκίνητα αξίας 3.000.000 δολλαρίων μεταξύ άλλων: μια Ferrari LaFerrari, μια Porsche 918, μια Lamborghini Aventador SVJ και μια Bentley Mulsanne.

Μπορεί η ζωή του The Weeknd να μην ήταν όταν την φανταζόμασταν αλλα πολύ πιο δύσκολη. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και σύντομα έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Πήρε την ζωή στα χέρια του και απέδειξε πως όλοι αξίζουν μια δέυτερη ευκαιρία.

the weeknd