ΝΕΑ

Το ημίχρονο του Super Bowl της Rihanna αποτελεί το δεύτερο με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών

Η Fox αποκάλυψε τα νούμερα τηλεθέασης για το NFL Super Bowl της Κυριακής, συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού στατιστικού για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Rihanna στο ημίχρονο. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν τόσο από τα δεδομένα Nielsen Fast National όσο και από το Adobe Analytics, όπως αναφέρει το Fortune, η απόδοση ήταν κατά μέσο όρο 118,7 εκατομμύρια θεατές. Αυτό το καθιστά επίσημα το δεύτερο σόου ημιχρόνου με τις περισσότερες προβολές του Super Bowl όλων των εποχών, πίσω από την απόδοση της Katy Perry το 2015 – η οποία εξακολουθεί να διατηρεί το ρεκόρ με μέσο όρο 121 εκατομμυρίων.

Επιπλέον, η εμφάνιση της Rihanna ξεπέρασε τις επιδόσεις του ίδιου του Super Bowl στο σύνολό του, που είδε τους Kansas City Chiefs να νικούν τους Philadelphia Eagles. Είχε κατά μέσο όρο 113 εκατομμύρια θεατές, καθιστώντας το το τρίτο Super Bowl με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία μετά το 2015 (114 εκατομμύρια) και το 2022 (112 εκατομμύρια).

Η Rihanna ανακοινώθηκε αρχικά για το Super Bowl τον Σεπτέμβριο του 2022. Το σόου του ημιχρόνου σηματοδότησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που ερμήνευσε το «Wild Thoughts» στα βραβεία Grammy του 2018 μαζί με τον DJ Khaled και τον Bryson Tiller. Η παράσταση υπέστη επίσης πολλαπλές αλλαγές πριν πραγματοποιηθεί, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει ότι το setlist της δέχθηκε δεκάδες προσαρμογές.