ΝΕΑ

Η Shania Twain είναι η «Βασίλισσα» του βρετανικού τσαρτ

Η Καναδή βετεράνος της κάντρι κατακτά το τρίτο της επίσημο Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το Queen of Me σπάει τα κοντέρ. Το Queen Of Me είναι το έκτο κορυφαίο άλμπουμ της Shania στα 10 του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο περιλαμβάνει τους κορυφαίους Come On Over (1998) και Now (2017), και είναι το best-seller της εβδομάδας σε βινύλιο.

Η Τουέιν έδειξε το βραβείο της στο chart με μια κοινωνική ανάρτηση. "Ουάου! Ξυπνάω Ονειρεύομαι στο Λονδίνο!», γράφει. «Περίμενα και περίμενα να μοιραστώ αυτή τη μουσική μαζί σας και χαίρομαι που επιτέλους ακούγεται – αυτή είναι μόνο η αρχή και ανυπομονώ να δω αυτά τα τραγούδια να ζήσουν μια μεγάλη ζωή!»

Το Queen of Me είναι μόλις το τρίτο άλμπουμ του Twain μέσα σε 20 χρόνια και η κυκλοφορία του ακολουθεί αρκετές σημαντικές αναποδιές στην υγεία της 57χρονης τραγουδίστριας. «Είναι μια πραγματικά διαφορετική εποχή στη μουσική βιομηχανία, διαφορετική από τις προηγούμενες εμπειρίες μου από την κυκλοφορία άλμπουμ και νιώθω ότι είναι πιο δύσκολο από ποτέ να ακουστεί – κάτι που κάνει αυτό το νούμερο ένα να αισθάνεται τόσο τρομακτικό! Λατρεύω αυτόν τον δίσκο, με κάνει να νιώθω καλά και ελπίζω να σε κάνει να νιώθεις καλά κι εσένα!».