ΝΕΑ

Οι U2 ανακοίνωσαν τη συναυλία τους στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια του Super Bowl

Το ιρλανδικό συγκρότημα μοιράστηκε μια διαφήμιση για τις επερχόμενες ημερομηνίες κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στο παιχνίδι μεταξύ Philadelphia Eagles και Kansas City Chiefs, που διεξάγεται στο Glendale της Αριζόνα.

Οι U2 είχαν πειράξει την ανακοίνωση νωρίτερα απόψε, μοιράζοντας ένα απόσπασμα της διαφήμισης στο Twitter με το hashtag #U2SPHERE. Η νέα διαφήμιση περιείχε ένα θέμα UFO, με αναφορές για ένα «άγνωστο αντικείμενο μεγέθους τριών γηπέδων ποδοσφαίρου» να διαβάζονται στο τοπικό ραδιόφωνο στο Μπέλφαστ και οι οπαδοί των U2 σε όλο τον κόσμο να παρακολουθούν τις ιστορίες καθώς το μυστηριώδες αντικείμενο πετούσε πάνω από τις πόλεις τους.

Το U2: UV Achtung Baby Live At The Sphere θα πραγματοποιηθεί πολλές νύχτες το φθινόπωρο, με ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα εδώ. Τα σόου, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα επικεντρωθεί γύρω από τα τραγούδια του άλμπουμ τους του 1991 «Achtung Baby».

«Το σόου Sphere ήταν στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό», ανέφερε το συγκρότημα σε δήλωση, σύμφωνα με το Rolling Stone. «Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο, τουλάχιστον το κοινό μας… η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν όσο φαίνεται να τους λείπουμε… το κοινό μας ήταν πάντα το πέμπτο μέλος του συγκροτήματος.