ΝΕΑ

Ακούστε το podcast που καλύπτει τα πιο εμβληματικά κοστούμια της Kylie Minogue

Ένα νέο podcast που εξερευνά τα πιο αξιομνημόνευτα κοστούμια, ρούχα και στιγμές μόδας της Kylie Minogue κυκλοφόρησε στις υπηρεσίες streaming. Με τίτλο Kylie: Behind The Seams, η σειρά παράγεται από το Κέντρο Τεχνών της Μελβούρνης, με κάθε επεισόδιο να καλύπτει ένα συγκεκριμένο ρούχο που φορούσε η Αυστραλή ποπ σταρ σε όλη τη διάρκεια της καριέρας. Σύμφωνα με μια σύνοψη, οι παρουσιαστές του podcast Owen Lambourn και Joseph Berto θα «βυθιστούν βαθιά» στο «τι σημαίνουν [τα κοστούμια της Minogue] για τους θαυμαστές της».

Τα δύο πρώτα επεισόδια του podcast, με τίτλο "Golden" και "Our Girl Next Door", κυκλοφόρησαν στις 8 Φεβρουαρίου. Το πρώτο επεισόδιο εξερευνά αυτό που περιγράφεται ως το "πιο κακόφημο κοστούμι" της Minogue, το χρυσό καυτό παντελόνι που φορούσε η τραγουδίστρια στο μουσικό βίντεο του σινγκλ της το 2000 «Spinning Around». «Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει αυτό το βίντεο;» λέει ο Μπέρτο. "Ενα απο τα καλύτερα."

Άλλα τέσσερα επεισόδια του Behind The Seams πρόκειται να κυκλοφορήσουν και λέγεται ότι θα επικεντρωθούν στις εμφανίσεις από τις περιοδείες της Minogue's Showgirl και Kiss Me Once, καθώς και στο κοστούμι του μουσικού της βίντεο «Did It Again». Η Αυστραλιανή Συλλογή Παραστατικών Τεχνών στο Κέντρο Τεχνών της Μελβούρνης αποθηκεύει αυτήν τη στιγμή περίπου 1.000 ρούχα που φορούσε η Minogue, με την εκπρόσωπο Τύπου Margot Anderson να λέει σε μια δήλωση τύπου ότι «τα κοστούμια της πάντα προκαλούν μεγάλη ανταπόκριση από τους επισκέπτες».

Πέρυσι, η Minogue μοιράστηκε ένα remix της μεγάλης επιτυχίας της «Can’t Get You Out Of My Head» από την παραγωγό Peggy Gou και αργότερα έγινε μέλος των Coldplay στη σκηνή στο New Jersey για μια ερμηνεία του αρχικού τραγουδιού.