ΝΕΑ

Δείτε τον Kevin Bacon και την Kyra Sedgwick να διασκευάζουν το "Flowers" της Miley Cyrus

Το εξώφυλλο αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης σειράς #GOATsongs του Bacon, στην οποία διασκευάζει διάσημα κομμάτια ενώ περιβάλλεται από τα κατοικίδια του. Για αυτή την απόδοση, όμως, οι πραγματικές κατσίκες αντικαθίστανται από ένα μικρό ειδώλιο ζώου. «Δεν είμαστε με τις κατσίκες, αλλά σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε ένα τραγούδι GOAT ούτως ή άλλως», είπε ο Sedgwick στο βίντεο.

Το παντρεμένο ζευγάρι ανταλλάσσει τις γραμμές του κομματιού της Cyrus, με τον Bacon να παίζει κιθάρα και την Sedgwick να φωνάζει τις ηχητικές κραυγές της κατσίκας. Ο Bacon και ο Sedgwick ερμηνεύουν τον πρώτο στίχο και το ρεφρέν του αρχικού τραγουδιού πριν ο ηθοποιός ευχαριστήσει αστειευόμενος την κατσίκα-παιχνίδι ενώ υπογράφει. «Καλή δουλειά, κύριε», λέει.

Το «Flowers» σηματοδοτεί το τελευταίο σε μια μεγάλη σειρά τραγουδιών που διασκευάστηκε από το αστέρι των Footloose τα τελευταία χρόνια. Το 2020, ο Bacon μοιράστηκε μια διασκευή του κομματιού των Radiohead «Creep» και την ακολούθησε τον περασμένο Αύγουστο με μια διασκευή του κομματιού «Renaissance» της Beyoncé «Heated». Αλλού, ο ηθοποιός έχει διασκευάσει το «Late Night Talking» του Harry Styles, το viral τραγούδι του TikTok «It’s Corn» και μια λήψη με τη βοήθεια του Jimmy Fallon στο «Head Over Heels» του Tears For Fears.

Εν τω μεταξύ, το ίδιο το «Flowers» καλύφθηκε από τον Inhaler τον περασμένο μήνα ως μέρος της πρώτης εμφάνισης του συγκροτήματος στο Live Lounge. Το τραγούδι θα αποτελέσει μέρος της λίστας κομματιών για το «Endless Summer Vacation», το όγδοο στούντιο άλμπουμ της Cyrus, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για συνεργασία με την SZA – η οποία μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για να «συνεργαστεί» με την Cyrus τον προηγούμενο μήνα.