ΝΕΑ

Jennifer Aniston: Η φίλη που όλοι θα θέλαμε να είχαμε!

Χρόνια Πολλά Jennifer Aniston!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Μας έκανε να γελάσουμε, να κλάψουμε και να θέλουμε να αντιγράψουμε το κούρεμα της. Η Jennifer Aniston είναι σίγουρα μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς που έχει αφήσει το στίγμα της και τα 90’s φέρουν αδιαμφισβήτητα το όνομα της.

H Aniston έχει θα λέγαμε την υποκριτική στο αίμα της, καθώς ο πατέρας της, John Aniston, είναι ένας εξίσου πολύ γνωστός ηθοποιός. Ο πρώτος της ρόλος ήταν σε ηλικία 19 ετών όταν έπαιξε στο "Mac and Me", ενώ η πρώτη της μεγάλη κινημτογραφική επιτυχία ήταν το 1993 με το θρίλερ, "Leprechaun".

Μια γυναίκα όμορφη, έξυπνη με ένα βιογραφικό που πολλοί θα ζήλευαν. Μπορεί να ήταν ήδη γνωστή, ωστόστο εμείς την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε από τα Φιλαράκια, ενώ από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε και κέρδισε τις καρδιές όλου του κόσμου. Όπως λένε και οι σεναριογράφοι των Friends, μπορεί ο χαρακτήρας της να ήταν κακομαθημένος, κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να μισήσει την Rachel. Και γι’ αυτό ευθύνεται η μοναδική Jennifer Aniston.

Για τον μοναδικό ρόλο της Rachel, η Aniston έχει κερδίσει βραβείο Emmy και Χρυσή Σφαίρα. Από την τεράστια επιτυχία που έκανε από τα "Φιλαράκια" και μετά, η Aniston είναι πλέον μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς παγκοσμίως.

Η Rachel ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ρόλους στη σειρά. Ήταν στυλάτη, όμορφη, έξυπνη και με πολύ χιούμορ. Είναι η φίλη που όλοι θα θέλαμε να είχαμε.__ Ήταν υποστηρικτική στις αποφάσεις των φίλων της ενώ δεν φοβόταν ποτέ να υψώσει το ανάστημα της και να δείξει ποια είναι.

Σήμερα, η λατρεμένη σε όλους, Jennifer Aniston κλείνει τα 54 και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας ένα βίντεο που μας κάνει να γελάμε με όλη μας την ψυχή.