ΝΕΑ

Ο Matty Healy θέλει επανένωση των Oasis

Ο frontman των 1975 Matty Healy στάθηκε στις συνεχιζόμενες εικασίες γύρω από μια πιθανή επανένωση των Oasis, λέγοντας στους αδερφούς Gallagher να «μεγαλώσουν». Τα σχόλια προήλθαν από τον συχνά ειλικρινή τραγουδιστή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Q με τον Tom Power, μια ραδιοφωνική εκπομπή που προβλήθηκε από την Canadian Broadcasting Corporation (CBC). Στην τελευταία ερώτηση, ο Power ρώτησε τον Healy για τι ήταν πιο περήφανος όσο αναφορά τα επιτεύγματα του συγκροτήματος σε όλη την 20ετή καριέρα του.

Ο Healy είπε ότι ήταν πολύ περήφανος για το συγκρότημα «ως άνδρες», καθώς «μεσολάβησαν τις εντάσεις [τους] όντας πολύ απτικοί, πολύ ανοιχτοί και πολύ ανόητοι». Λίγο αργότερα, ο Healy έστρεψε την οργή του προς τις μπάντες που «παίρνουν τόσο σοβαρά» για κάτι που, κατά την άποψή του, «όχι και τόσο περίπλοκο».

«Τι κάνουν οι Oasis;» συνέχισε. «Μπορείς να φανταστείς ότι είσαι δυνητικά – αυτή τη στιγμή, ακόμα – στο πιο κουλ συγκρότημα στον κόσμο, και να μην το κάνεις επειδή είσαι σε αδιέξοδο με τον αδερφό σου;»

Ο Healy είπε ότι θα μπορούσε να χειριστεί τον Liam και τον Noel Gallagher «να ντύνονται σαν να είναι στα 20 τους και να είναι στα 50 τους», αλλά όχι «να συμπεριφέρονται σαν να είναι στα 20 τους». «Πρέπει να μεγαλώσουν», πρόσθεσε.

«Είναι άνθρωποι του λαού, και κάθονται, όπως στη Μικρή Βενετία και στο Χάιγκεϊτ, κλαίγοντας για μια διαμάχη με τον αδερφό τους. Μεγαλώνω! Επικεφαλίδα Glastonbury! Καλά να περάσεις! Να γελάς!»