ΝΕΑ

Ο Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys καταθέτει μήνυση κατά της γυναίκας που φέρεται να βίασε

Ο Νικ Κάρτερ κατέθεσε αγωγή εναντίον της γυναίκας που ισχυρίστηκε ότι τη βίασε όταν ήταν 17 ετών. Το φερόμενο ως θύμα, η Shannon Ruth, τώρα 39 ετών, υπέβαλε πολιτική αγωγή εναντίον του τραγουδιστή στο δικαστήριο της Νεβάδα τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Σε αυτό, η Ρουθ ισχυρίζεται ότι ο Κάρτερ την κάλεσε στο λεωφορείο της περιοδείας του μετά από μια συναυλία στην Τακόμα της Ουάσιγκτον τον Φεβρουάριο του 2001 και τη βίασε.

Ο Κάρτερ, μέλος των Backstreet Boys, είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς σε δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του στο TMZ, λέγοντας ότι η αντεπίθεση που κατέθεσε χθες 2 Φεβρουαρίο) στοχεύει να βάλει «ένα τέλος στις δυσφημίσεις και τις απόπειρες shakedown».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Rolling Stone, ο Carter υπέβαλε την ανταγωγή του στη Νεβάδα χθες και ζητά αποζημίωση τουλάχιστον 2,35 εκατομμυρίων δολαρίων (£ 1,93 εκατομμυρίων). Ο Κάρτερ ισχυρίστηκε στο TMZ ότι το σύνολο των ζημιών είναι το ίδιο ποσό που κόστισαν οι κατηγορίες της Ρουθ στον εαυτό του και στην μπάντα του σε ακυρωμένες εμφανίσεις και διάφορες συμφωνίες.

Νικ Κάρτερ

Στην αντεπίθεση, η νομική ομάδα του Κάρτερ κατηγορεί τη Ρουθ ότι «χειραγωγήθηκε για να κάνει ψευδείς ισχυρισμούς» από τη Μελίσα Σούμαν –πρώην μέλος του συγκροτήματος των κοριτσιών της δεκαετίας του ’00 Dream– και τον πατέρα της, Τζερόμ.

Ο Schuman εμφανίστηκε προηγουμένως σε μια ανάρτηση στο blog τον Νοέμβριο του 2017, ισχυριζόμενος ότι ο Carter την επιβλήθηκε στο διαμέρισμά του στο LA και της πήρε την παρθενιά. Ο Κάρτερ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε δήλωσή του εκείνη την εποχή, λέγοντας ότι ο Σούμαν «δεν μου είχε εκφράσει ποτέ όσο ήμασταν μαζί ή σε οποιαδήποτε στιγμή, αφού οτιδήποτε κάναμε δεν ήταν συναινετικό… Είναι αντίθετο με τη φύση μου και με όλα όσα θεωρώ ηθελημένα. να προκαλέσει σε κάποιον δυσφορία ή βλάβη».

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη για το θέμα αφού ο Σούμαν υπέβαλε αστυνομική αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της Σάντα Μόνικα τον Φεβρουάριο του 2018, εξηγώντας ότι η παραγραφή είχε λήξει το 2013.Τον περασμένο Δεκέμβριο, μια χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική εκπομπή με τους Backstreet Boys αποσύρθηκε μετά τις κατηγορίες της Ρουθ για σεξουαλική επίθεση εναντίον του Κάρτερ.