ΝΕΑ

Ο Ozzy Osbourne ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις περιοδείες και ακυρώνει όλες τις υπόλοιπες συναυλίες

Ο Ozzy Osbourne ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την περιοδεία και ακύρωσε όλες τις επερχόμενες ημερομηνίες παραστάσεων στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Θρύλος της ροκ μοιράστηκε τα νέα στο Twitter σήμερα 1 Φεβρουαρίου, γράφοντας ότι ήταν «ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς μου θαυμαστές».

«Όπως ίσως γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα μεγάλο ατύχημα, όπου κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη», έγραψε ο πρώην frontman των Black Sabbath, αναφερόμενος σε πτώση στο σπίτι του στο Λος Άντζελες που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα.

«Ο ένας και μοναδικός μου σκοπός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν να επιστρέψω στη σκηνή», συνέχισε. «Η τραγουδιστική μου φωνή είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και την πιο πρόσφατη πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα σωματικά αδύναμο.

Ozzy Osbourne

«Είμαι ειλικρινά ταπεινωμένος από τον τρόπο που όλοι κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά με όλη μου τη συνείδηση, έχω πλέον συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω την επερχόμενη ευρωπαϊκή/ΗΒ περιοδεία μου, όπως ξέρω ότι δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω το απαιτούμενο ταξίδι. Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκέψη να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου πραγματικά ΜΕ ΓΑΜΕΙ, περισσότερο από όσο θα ξέρετε ποτέ».