ΝΕΑ

Ο ανηψιός του Michael Jackson θα υποδυθεί τον θείο του στην επερχόμενη βιογραφική ταινία

Ο Jaafar Jackson έχει επιλεγεί ως πρωταγωνιστής στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Michael Jackson που θα καταγράφει τη ζωή του τραγουδιστή. Ο Jaafar, ο οποίος είναι γιος του αδερφού του Jackson ανακοινώθηκε ως μέρος του καστ της ταινίας νωρίτερα σήμερα (31 Ιανουαρίου). Ο Antoine Fuqua, ο οποίος συμμετέχει στη σκηνοθεσία της βιογραφικής ταινίας με τίτλο Michael δήλωσε ότι «είναι υπερήφανος που ανακοινώνει τον Jaafar ως Michael στην κινηματογραφική εκδήλωση που εξερευνά το ταξίδι του ανθρώπου που έγινε ο βασιλιάς της ποπ».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Michael δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά ο Fuqua έγραψε ότι "έρχεται σύντομα". Η ανάρτηση του Fuqua παρουσιάζει τον Jaafar να αναδημιουργεί τη χαρακτηριστική χορογραφία του Jackson φορώντας το σήμα κατατεθέν του, το καπέλο Fedora. Ο Jaafar τραγουδάει από την ηλικία των 12 ετών και κυκλοφόρησε το πρώτο του πρωτότυπο σινγκλ, «Got Me Singing» το 2019.

Μιλώντας για τον ρόλο, που σηματοδοτεί την πρώτη του σημαντική υποκριτική, στη δική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Jaafar είπε: « Είμαι ταπεινός και τιμή μου που ζωντανεύω την ιστορία του θείου μου Michael. Προς όλους τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, θα σας δω σύντομα». Σε μια δήλωση στο Variety, η μητέρα του Michael Jackson είπε ότι ο Jaafar «ενσαρκώνει τον γιο μου». Και συνέχισε: «Είναι τόσο υπέροχο να τον βλέπεις να συνεχίζει την κληρονομιά του Τζάκσον των διασκεδαστών και των καλλιτεχνών».