ΝΕΑ

Ο Kanye West βρίσκεται υπό έρευνα για φερόμενη επίθεση

Ένα βίντεο εμφανίστηκε με τον West που εμπλέκεται σε καυγά με μια γυναίκα στις 27 Ιανουαρίου Η αστυνομία είχε λάβει βίντεο από τον καβγά του Γουέστ με τη γυναίκα, στο οποίο υποστηρίζεται ότι της χτυπά το τηλέφωνό από το χέρι. Το βίντεο τον δείχνει να στέκεται στη μέση του δρόμου, γέρνοντας μέσα από το παράθυρο του οδηγού της γυναίκας. Φαίνεται ότι τον είχε βιντεοσκοπήσει, καθώς τη διατάζει: «Σταμάτα με τις κάμερές σου».

Όταν εκείνη απαντά, «Μα είσαι διασημότητα», τότε ο West φέρεται να αρπάζει το τηλέφωνο από το χέρι της και το πετάει στο δρόμο.

Ο Γουέστ είχε φύγει από το σημείο όταν έφτασε η αστυνομία. Ένας εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Ventura πρόσθεσε ότι έχει γίνει αναφορά εγκλήματος, κάτι που σημαίνει ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί περαιτέρω. Η ταυτότητα της γυναίκας που εμπλέκεται στην αντιπαράθεση δεν έχει γίνει γνωστή. Ο West δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό. Δεν αναφέρεται εκπρόσωπος ή δικηγόρος.

 West

Την περασμένη εβδομάδα, ο κωμικός και συγγραφέας Ντέιβιντ Μπάντιελ κάλεσε τον Κάνιε Γουέστ για το πρόσφατο κύμα αντισημιτικών σχολίων του, δηλώνοντας ότι παίζει με «αρχαία αντισημιτικά τροπάρια».

«Ο Kanye λέει απίστευτα αντισημιτικά πράγματα αντλώντας, θα πρέπει να ειπωθεί, πολύ αρχαία αντισημιτικά τροπάρια», είπε ο Baddiel. «Ένα βασικό πράγμα σχετικά με αυτό που λέει ο Κάνιε είναι ότι ο αντισημιτισμός συχνά θεωρείται από τους ανθρώπους ως επιθετικός, επομένως δεν τον βλέπουν ως ρατσισμό, επειδή αυτό που βλέπουν είναι ότι οι Εβραίοι είναι ισχυροί.

«Οπότε ο Kanye θα πει κάτι σαν "Οι Εβραίοι έχουν τον έλεγχο της μουσικής επιχείρησης, τελικά πετάω τα δεσμά του πώς οι Εβραίοι δεν θα με αφήσουν να μιλήσω για αυτό, το άλλο ή το άλλο επειδή έχουν τον έλεγχο". και μετά λέει, «Θα πάω να τους ξεπεράσω τρεις.» Αλλά προέρχεται από την αίσθηση ότι αυτό είναι μια κραυγή επαναστατών ενάντια σε μια φυλή που μας ελέγχει».