ΝΕΑ

Britney Spears: «Αγαπώ και λατρεύω τους θαυμαστές μου, αλλά η ιδιωτικότητά μου παραβιάστηκε»

Εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Βεντούρα δήλωσε στο TMZ ότι ήταν περίπου στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης όταν άρχισαν να δέχονται κλήσεις ότι η Britney Spears διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram, με τους φανς της να ανησυχούν για εκείνη.

Η Britney Spears απάντησε αφού η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η τραγουδίστρια ήταν ασφαλής και ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ventura στην Καλιφόρνια επιβεβαίωσε σε δήλωση χθες (25 Ιανουαρίου) ότι ο Spears δεν διέτρεχε κανέναν κίνδυνο (μέσω της Page Six). Πολλά άτομα λέγεται ότι πήγαν στο TikTok για να ζητήσουν έλεγχο ευεξίας. Σε ένα βίντεο, ένας θαυμαστής είπε: «Τηλεφωνούσα επειδή ανησυχώ για τη φυσική ασφάλεια ενός κατοίκου στην περιοχή σας.

Τώρα, η Spears δημοσίευσε μια οργισμένη αντίδραση μετά την κλήση της αστυνομίας στο σπίτι της.

Η ίδια έγραψε: «Όπως όλοι γνωρίζουν, η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι μου με βάση κάποια τηλεφωνήματα φάρσας. Αγαπώ και λατρεύω τους θαυμαστές μου, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα πήγαν λίγο μακριά και η ιδιωτικότητά μου παραβιάστηκε. Η αστυνομία δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι μου και όταν ήρθαν στην πύλη μου συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και έφυγαν αμέσως.

«Αισθάνθηκα σαν να με εκφοβίζουν και να με εκφοβίζουν μόλις το περιστατικό έφτασε στις ειδήσεις και να απεικονίζομαι για άλλη μια φορά υπό ένα κακό και άδικο φως από τα μέσα ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου, ελπίζω πραγματικά το κοινό και οι θαυμαστές μου που νοιάζομαι τόσο πολύ να μπορούν να σεβαστούν το απόρρητό μου προχωρώντας μπροστά».