ΝΕΑ

Οι Pet Shop Boys αποκάλυψαν ότι πρόκειται να κυκλοφορήσουν νέα μουσική τον Απρίλιο

Οι Pet Shop Boys αποκάλυψαν ότι πρόκειται να μοιραστούν τέσσερα νέα τραγούδια που δεν είχαν κυκλοφορήσει προηγουμένως τον Απρίλιο ως μέρος του τελευταίου βιβλίου τους Annually. Η έκδοση του 2023 της ετήσιας κυκλοφορίας θα είναι ένα σκληρό εξώφυλλο 64 σελίδων που θα περιλαμβάνει εγγραφές ημερολογίου και αφανείς φωτογραφίες από το πρώτο σκέλος της περιοδείας των μεγαλύτερων επιτυχιών του συγκροτήματος «Dreamworld», που ξεκίνησε πέρυσι και θα συνεχιστεί το 2023. Στην έκδοση περιλαμβάνεται επίσης ένα CD τεσσάρων κομματιών που ονομάζεται «Lost», το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν το 2015 στις συνεδρίες για το «Super» LP του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τον Neil Tennant και μέσω μιας σειράς tweets στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος, τα κομμάτια με τίτλο «The Lost Room», «I Will Fall», «Skeletons In The Closet» και «Kaputnik» αφέθηκαν στο «Super»» «όχι επειδή δεν μας άρεσαν, αλλά επειδή δεν ταίριαζαν στο άλμπουμ».

Ο Tennant πρόσθεσε ότι τώρα συνθέτουν ένα EP(Extended play) μαζί γιατί «κάθονται όλοι μαζί αρκετά καλά, όσον αφορά την παραγωγή, είναι όλοι υπερ-ηλεκτρονικοί» και «μερικοί από αυτούς είναι κάπως σχετικοί με τον κόσμο αυτή τη στιγμή». Όσο αναφορά το «The Lost Room», ο Tennant πρόσθεσε: «Φαίνεται επίσης να αντιπροσωπεύει ένα είδος μεγαλύτερου, φιλοσοφικού ή πολιτικού σημείου, όπου υπήρξαν στιγμές πρόσφατα όπου ο κόσμος αισθάνεται λίγο χαμένος από την άποψη του την κατεύθυνση προς την οποία πηγαίνει».