ΝΕΑ

Ο Έλτον Τζον στέλνει εισιτήρια συναυλιών σε φοιτητές του Τέλφορντ αφού διασκεύασαν ένα από τα τραγούδια του κατά τη διάρκεια του lockdown.

Ο Έλτον Τζον έστειλε στους φοιτητές εισιτήρια για την παράστασή του αφού διασκεύασαν ένα από τα τραγούδια του κατά τη διάρκεια του lockdown. Πίσω τον Ιούνιο του 2020, ο Τζον είπε ότι ήταν «ξαφνιασμένος» αφού παρακολούθησε μια διασκευή του «I’m Still Standing» που ηχογραφήθηκε από έναν μαθητή από το Telford Priory School στο Shropshire κατά τη διάρκεια του lockdown.

Ο μουσικός είπε ότι η διασκευή τους στο κλασικό του 1983 «με έκανε πραγματικά κέφι» σε ένα προσωπικό μήνυμα και μοιράστηκε ότι το είχε παρακολουθήσει τρεις φορές στη σειρά.

«Κάνατε κάτι εξαιρετικό και φτιάξατε μια λαμπρή εκδοχή του ‘I’m Still Standing’», είπε ο John στο μήνυμα. «Ελπίζω να έχετε όλοι μια σπουδαία καριέρα και η μουσική παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτήν γιατί σίγουρα έχετε ταλέντο».

Στη συνέχεια ο μουσικός υποσχέθηκε επίσης ότι οι μαθητές θα είναι καλεσμένοι σε μια μελλοντική παράσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ξαναρχίσει η ζωντανή μουσική. Οι πρώην μαθητές θα παρακολουθήσουν το Rocketman στο Μπέρμιγχαμ στις 10 Ιουνίου ως μέρος των τελευταίων ραντεβού του στην αρένα του Ηνωμένου Βασιλείου και της περιοδείας «Farewell Yellow Brick Road».