ΝΕΑ

Ο πρώην μάνατζερ του Kanye West τον μηνύει για 4,5 εκατομμύρια δολάρια

Ο πρώην διευθυντής επιχειρήσεων του Kanye West ζήτησε από τα δικαστήρια περισσότερο χρόνο για να εντοπίσουν τον ράπερ προκειμένου να του επιδώσει αγωγή. Ο Thomas St. John, ο οποίος ισχυρίζεται ότι προσλήφθηκε ως manager και Chief Marketing Officer για το άλμπουμ του West «Donda», αλλά δεν αμείφθηκε ποτέ για τη δουλειά του. Ο Manager δήλωσε πως τις τελευταίες εβδομάδες διάσημος ο ράπερ έχει εξαφανιστεί και σύμφωνα με το RadarOnline, ο St. John ζήτησε περισσότερο χρόνο για να βρει τον «αγνοούμενο» Ye.

Kanye West

Ο Σεντ Τζον μηνύει τη Γουέστ για αποζημίωση 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων ισχυριζόμενος ότι ο ράπερ συμφώνησε να του πληρώνει 300.000 δολάρια (247.197 £) το μήνα για τους ρόλους του «Donda», αλλά σταμάτησε να τον πληρώνει μετά από τρεις μήνες.

Ο ράπερ φέρεται να εθεάθη σε εκκλησιαστική λειτουργία το Σαββατοκύριακο, γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση τις συνεχιζόμενες φήμες ότι έχει φύγει. Όπως αναφέρθηκε από το HotNewHipHop, ένας θαυμαστής είχε τραβήξει μια φωτογραφία που έδειχνε τον West να φοράει ένα καπέλο του μπέιζμπολ και ένα πράσινο σακάκι ενώ συνομιλούσε με ανθρώπους μέσα στην εκκλησία. Η ταυτότητα του ατόμου στη φωτογραφία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.